Puteți să verificați la robinete


În urmă cu câteva minute, Compania de Apă a anunțat printr-un scurt mesaj pe site-ul propriu reluarea alimentării cu apă în oraș.

„Furnizarea serviciului de alimentare cu apa a fost reluata incepand cu ora 22.30,  la presiunea orasului, din ratiuni de ordin tehnic, urmand ca intr-un interval rezonabil de timp serviciul sa fie livrat la parametri normali Dupa reluarea furnizarii serviciului, avertizam consumatorii ca este posibil ca apa sa prezinte temporar turbiditate”.”. 

Avaria a afectat două-treimi din oraș, unde apa fie nu a mai curs deloc, fie a făcut-o la o presiune scăzută.

Defecțiunea a apărut la ora 20.00 după fisurarea conductei magistrale care aducea apa în oraș de la sursa de apă Crâng.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Exclusiv. Iată condițiile ce trebuie îndeplinite  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Puteți să verificați la robinete

  • Fara comentarii!!!!

  • Fara comentarii!!!!

  • Anunțați, vă rog, când urmează a fi oprită furnizatea apei, știut fiind că apa este vitală!

  • Nu s-a restabilit situatia pe Uniriii inca , decit in unele zone

  • Chestiunea e că la noi pe coloană, nimeni, dar absolut NIMENI n-a folosit apa neagră și ruginită , nici măcar la wc-uri ! Locatarii – ca să nu consume apă până la limpezirea ei – s-au … așteptat unul pe altul până spre orele 7 ale dimineții de vineri, când, din dorința de a păși în stradă, la muncă etc… au beneficiat de prostirea unora ca mine! … Stiu că voi plăti 1-2 m.c de ” apă ” în plus dar, cu ocazia asta, mi-am (re)confirmat gradul de igienă și civilizație a unor oameni care am îmbătrânit unii lângă alții fără să știm cum … ( Apropo: Onor Compania de apă, n-ar putea să scoată din factura pe septembrie cantitatea de apă devenită impracticabilă din motive independente de ale consumatorilor ? Sper să nu vă afectăm bugetul pentru …hotel !)

  • Cine crezi ca a stat azi noapte dupa 00 sa consume apa ca sa prinzi tu apa pura de izvor la ora 7 dimineata? Normal ca ati prins toti dimineata apa tulbure, pentru ca noapte nu se consuma apa. Sunt anumite ore in care reteaua e moarta pentru ca lumea nu consuma pentru ca doarme sau nu e acasa, si anumite ore in care reteaua lucreaza la capacitate mare pentru ca toata lumea consuma, cum ar fi dimineata inainte de munca si dupa munca.
    Rare ori consumuri dupa ora 00, pentru ca la ora aia oamenii sunt in pat si dorm deja.
    Doar aia mai tineri ce mai fac un dus pe la ora aia cand vin de prin cluburi sau pierdere de timp la coltul strazii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.