Veste așteptată de mii de buzoieni. „Se face azi!”

E evenimentul zilei de azi de la Buzău.

La această oră au loc ultimele pregătiri pentru ca macaraua de mare tonaj să urce pe picioarele podului de la Vadu Pașii ultimele două tabliere.

E o lucrare inginerească deosebită, astfel că buzoienii interesați pot veni între 12.00 și 14.00 la capătul podului de la Vadu Pașii.

Urcarea pe pile a ultimelor două segmente de tablier dă undă verde finalizării podului – care se va produce cel mai probabil în mai-iunie anul viitor.

Asta pentru că sezonul rece bate la ușă și se va aștepta cel mai probabil primăvara pentru a fi turnată placa de beton.

Vom reveni pe parcursul zilei cu informații.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Veste așteptată de mii de buzoieni. „Se face azi!”

  • „Lucrare inginerească deosebită”?!
    „Mai-iunie, anul viitor”?!
    Pe vremea lui Ceașcă, cu securiștii la curul lor, așa ceva se făcea într-un an, maxim! Dar nu existau zile sau nopți, n-aveau sâmbete și duminici, ori alte sărbători… Și pentru viiturile alea pe care dau unii vina că au amânat termenele, se umpleau pușcăriile, adică îi condamna pe toți la locul de muncă și astfel rezolvau problema salariilor! Ce vremuri, domnule, ce vremuri!

  • RUSINE!!!
    Trebuia sa fie gata in Noiembrie 2019….chiar nu e nimeni in stare sa-i trage la raspundere si sa-i sanctioneze ? Domnu’ prefect oare ce asteapta?

  • Au trebuit să treacă 16 ani (16 ani !!!!!!!) ca să fim în stare să refacem un pod peste un banal râu… Dar ori ne-am luptat cu Nilul ??? Ori cu Amazonul ???!… Şi ne mai numim ,,ţară europeană”…. CE RUŞINE !!!!!!

  • Tereaca, unde este postarea mea? I-a deranjat pe cei de la PSD?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.