Veste bună a pentru pensionarii din Buzău! Iată ce surpriză le-a pregătit primăria!

Inaugurare mâine la Buzău la care va participa primarul C-tin Toma și la care sunt invitați în primul rând pensionarii din Buzău.

De la ora 10.00 și 10.45 se vor tăia panglicile primelor două cluburi ale pensionarilor din municipiul Buzău, din cartierul Micro V, în spatele Poștei, și în Broșteni, bloc P15 A parter, în locul fostei Grădinițe cu Program Prelungit nr. 12.

„Ne ținem de cuvânt cu ce am promis. Mâine vom deschide primele două cluburi ale seniorilor din Buzău, în Micro V și în Broșteni. Pensionarii vor putea juca table, șah, rummy, cărți. Vor putea accesa internetul, în Micro V e un calculator, iar în Broșteni două. Se vor putea uita la tv, vor putea citi presa locală și cea națională. De asemenea, în zilele importante, Centrul Cultural Alexandru Marghiloman va organiza aici diverse evenimente. Vom deschide astfel de cluburi în fiecare cartier din Buzău. Următoarele trei vor fi în cartierul Crâng și pe Unirii Sud și Unirii Nord”, a precizat primarul C-tin Toma. 

Pensionarii din cele două cartiere vor fixa programul de funcționare a cluburilor. Aceștia vor primi și cheia cu care se vor deschide dimineața și încuia seara respectivele cluburi.

Comunicat de presa 20 iunie

 

loading...

4 comentarii la „Veste bună a pentru pensionarii din Buzău! Iată ce surpriză le-a pregătit primăria!

 • Voturi pt PSD ! Sa mai aduca niste tigani sa ne cante pe nea Beni pe care sa cheltuie 7 miliarde…ce sa mai vorbim…asfaltul, cainii vagabonzi….crese gradinite….sa mai astepte!
  Fonduri europene…zero….locuri de munca zero….investitii zero! Parca astea erau prioritatile in campanie!

 • Măi, poate să facă Toma orice că vouă tot vă pute. Numai fâsurile lui Boșcodeală vă miroseau frumos. Duceți-vă după el la bulău, nu veniți la cluburile astea că nu sunt bune că sunt deschise de Toma.

 • Populism ieftin oferit de Toma!
  Daca era grijuliu cu pensionarii,le oferea facilitati .consultații medicale,rețete gratuite,reduceri la întreținere,era credibil!
  Ma întreb cate femei pensionate,vor calca pragul cluburilor…de pensionari!

 • Vrem aeroportul!
  Nu pot veni investitorii la noi ca nu au unde ateriza!
  Si e o coada!!!
  Din America,China,nici nu se mai stie ca se calca in picioare!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.