Veste bună, Buzău. Pentru prima dată după mai bine de un an!

Veste excelentă pentru buzoieni.

Pentru prima dată de la începutul pandemiei, județul Buzău e pe zero!

Zero cazuri în ultimele 14 zileîn toate localitățile județului Buzău (vezi mai jos tabelul)!

Prefect Buzău: „Mulțumim buzoienilor!”

„Astăzi, pentru prima data de la aparitia primelor cazuri de infectare in judetul Buzau, avem o rata de incidenta nula raportata în ultimele 14 zile. Astăzi, 4 iulie, conform datelor centralizate la nivelul Direcției de Sănătate Publică Buzău, au fost raportate ZERO cazuri de persoane infectate. Acest lucru ne arată că suntem pe drumul cel bun, că putem reveni la viața de dinaintea pandemiei, când nu trebuia să stăm departe de cei dragi, când ne puteam mișca liber, fără mască, fără restricții.Mulțumesc tuturor buzoienilor pentru responsabilitatea de care au dat dovadă! Eforturile pe care le-am depus împreună nu au fost în zadar, motiv pentru care începem să revenim la normalitatea pe care ne-o dorim cu toții”.

Prefectul îi roagă pe buzoienii încă nevaccinați să facă acest pas

Dilemă

Chiar dacă Buzăul a ajuns pe zero, unii buzoieni, din domeniul sanitar, media ori politic, dau ca sigură venirea valului patru, cu un nou set de restricții, imediat după vacanța de vară. Or fi știind ei ceva în plus față de restul ?

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Veste bună, Buzău. Pentru prima dată după mai bine de un an!

  • Ne îmbătăm cu apă rece… Zero cazuri, pentru că zero testări!
    Nu am scăpat de acest așa-zis virus. Va urma!

  • Interesant e dacă, în momentul apariției cazurilor, DSP-ul va face contact traising cum trebuie sau ne va anunta la un moment dat ca e răspândire comunitara (după exemplul Argeșului).

  • Or fi știind ei ceva față de restul? Știu ce au învățat la școală și restul…. au învățat altceva. Dilema este de ce nu au învățat și restul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.