Veste bună. Distribuire pentru a afla cât mai mulți șoferi

Veste bună pentru șoferi primită azi la prânz dinspre Primăria Vadu Pașii.

„Puteți să anunțați că podul peste tuburi de la balastieră, între Scurtești și Coco Rico, e deja funcțional. Din fericire, viitura de aseară n-a fost atât de puternică, iar tuburile au fost doar puțin dislocate de la locul lor. A scăzut și debitul apei, s-a lucrat de azi-dimineață, iar acum e deja gata. Să sperăm că ploaia care e anunțată pentru azi nu-l va afecta din nou”, a anunțat Gh. Firon, primarul din Vadu Pașii.

Drumul peste tuburi de la Vadu Pașii e important în această perioadă întrucât în acest fel poate fi ocolită zona aglomerată din dreptul podului de la Mărăcineni.

Inclusiv Primăria Buzău s-a mobilizat și a trimis ieri un autogreder pentru a nivela drumul de balast – plin de gropi și șleauri – dintre șoseaua spre Brăila și podul de tuburi.

Menținerea și folosirea de mai mulți șoferi a acestui drum peste tuburi înseamnă limitarea aglomerației din interiorul orașului Buzău, de aceea și interesul Primăriei, dar și al Prefecturii Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Iată când va fi gata. Avem și modelul după care se va face. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.