Veste bună! După șapte luni!

Veste bună pentru șoferi după șapte luni în care s-a circulat la semafor.

Aseară s-a terminat de asfaltat și ultima porțiune din preajma podului de la Mangă (Mărăcineni).

Spre bucuria șoferilor și a pasagerilor, semaforul a fost îndepărtat, astfel că imediat au dispărut coloanele de mașini de o parte și de alta a podului.

Fotografie din martie 2021, când s-a demolat podul vechi și s-a înființat semaforul

Termen depășit (cu mult)

Două, trei, hai patru luni, au fost aproximările inițiale pentru construcția noului pod de la Mangă.

Unii, mai exigenți, nici nu l-au numit pod, ci podeț. De la maximum patru luni s-a ajuns, iată, la șapte!

Din păcate, noul pod este mai îngust decât drumul, doar o bandă pe sens, astfel că e posibil ca la Mangă să apară gâtuiri ale traficului.

Drumul județean este prevăzut la Mărăcineni cu o bandă de circulație mai largă plus o pistă de biciclete – fiind loc de două mașini pe sens! Asta dacă nu s-ar mai parca mașini lângă bordură. E de văzut cum se va circula anul viitor, după ce se va fi turnat și stratul de uzură.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Veste bună! După șapte luni!

  • Cu ce e mai bun noul pod? Drum mai lat, asfalt mai bun? Ce firma a făcut lucrarea?

  • Ăla-I pod cocoașa aia de podeț.??. Parcă ar trece răul Buzău pe dedesupt de l-au ridicat atât de mult. Numai anomalii. De la 4 benzi se îngustează la doua benzi. De fapt au reconstruit podul vechi. Bani aruncați cu lopata. Mă uitam ca grinzile de pod de la Manga ca și cel de la Mătești au câte 3 orificii pentru a traversa cablurile de pe stâlpi, pe ambele părți. Nimeni nu a obligat pe nimeni sa transfere cablurile care atârnă pe stâlpi prin acele orificii. Totul este o lucrare de mântuială. La Mătești pe strada Dr. Mihai Ovidiu au lăsat neasfaltată porțiunea de întrare pe acea stradă care au răcăito și lăsată cu o mare diferență de înălțime față de șosea. Ne rupem mașinile când intrăm și ieșim. S-a terminat asfaltul ?? S au au uitat să repare. Firma oil ești incapabilă să construiești un drum județean. Ești rușinea constructorilor din această breaslă. Cred ca nici proiectant nu aveți. Ați făcut schițe din pix pe un caiet, altfel nu se explică incompetența voastră. Sper să nu mai vă dați drept constructori de drumuri și în alte părți, să-i nenorociți și pe alții.

  • @Laurentiu…….Astia cu firma lor de 2 bani a dat examenul pe partea voastra , si a au ramas repetenti pe partea noastra la Focsanei-Vadu Pasii.Eu chiar nu stiu ce cine este sustinuta aceasta firma, dar este o bataie de joc.Incepand de la a uda strada pe timp de ploaie, si a ajunge pana la a pune ambele semafoarele pe culoarea verde. Tu vorbesti de protectant, dar au un inginer cu care am stat de vorba personal, si am intrebat lucruri logice, cum ar fi , de ce blochezi toate ulitele cu pamant, si raspuns de inginer, as nu mai fie deranjat de masinile care ies in drum. Dar nu sa gandit nici o clipa ca poate ai nevoie de salvare, pompieri, pe unde intrau. Cred ca trebuie sa ne strangem as facem o plangere penala la DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.