Veste bună. „În ianuarie îi dăm drumul!”

Au profitat de vremea bună din ultimele zile și au turnat asfalt pe jumătate de pod.

E vorba de podul de la Marghiloman, unde muncitorii au așternut zilele trecute primul strat de asfalt pe jumătate din pod. Mai înainte s-a pus și hidroizolația.

„În ianuarie, dacă vom mai prinde câteva zile bune, vom turna și straturile doi și trei și vom redeschide circulația rutieră. Am terminat și confecționarea balustradei, așteptăm de la arhitect codurile de culoare pentru a o vopsi și monta și pe ea”, a anunțat azi constructorul.

Și trotuarul e aproape gata

De notat că pe deasupra podului nu vor mai atârna diverse cabluri, pe sub trotuar instalându-se canalizații – vezi foto mai jos.

După ce va finaliza acest pod, Troia Premium Construct va începe lucrările de reabilitare și pentru podurile – rutier și feroviar – de la Metalurgica.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Veste bună. „În ianuarie îi dăm drumul!”

  • Suspect e ca in poze nu se vede un sistem de evacuare a apei de ploaie.
    Suspecta treaba avand in vedere ca se declara ca degradarea s-a facut tocmai din cauza lipsei unui astfel de sistem si apa de ploaie a curs pe unde a apucat sa isi faca loc si a erodat ce a gasit in cale pana cand au cazut bucati din pod.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.