Veste bună pentru cei din cartierul Dorobanți

Din toamnă cartierul Dorobanți din mun. Buzău va avea și grădiniță.

„E prima grădiniță construită de la zero de Primăria Buzău din ultimii 30 de ani. Am făcut și recepția, mulțumim constructorului, Concas Buzău. A fost adus și mobilierul pentru cele trei săli de clasă. De la toamnă noua grădiniță va fi locul cel mai iubit de prichindeii din cartierul Dorobanți!”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu.

Una din cele trei săli ale noii grădinițe din Dorobanți

Grădinița din Dorobanți nu va însă singura care se va inaugura la toamnă. O altă grădiniță, tot pe fonduri europene, va găzdui și ea în septembrie primii copii.

În fotografie e noua grădiniță de pe Aleea Parcului (în spatele Școlii nr. 15)

Daniela Palcău, inspector școlar general: „Mai sunt mici lucruri care trebuie puse la punct, dar în proporție de 99% vom deschide la toamnă cele două noi grădinițe din oraș. Era mare nevoie pe acest segment, sunt convinsă că vor fi pline cu copii. Sper să se mai facă și altele, e nevoie

În orașul Buzău a începe și construcția unei noi creșe, dar din păcate obiectivul de pe str. Col. Buzoianu a fost abandonat anul trecut de constructor:

În acest an, Primăria Buzău va relua procedura pentru identificarea unui constructor care să finalizeze noua creșă.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Veste bună pentru cei din cartierul Dorobanți

 • In Dorobanti unde sunt cei mai multi copii ,gradinita cea mai mica!Halal viziune!

  Răspunde
 • I-auite aici cladire eco-friendly, cu recuperare la apa de ploaie sa ude castravetii si materiale bune cu mediul! Prizele sus, corect, sa nu electrificam minorii, ferestrele joase, ca doar nu e ca atunci cand pici de la etaj ca atunci cand pici in cap, pe pavele, de la parter. Ce-am facut, Don Toma, s-a atins maximul de vointa si putinta cu scoala 11, gata? Cam slabut, cam putin, nu stiu daca mai am nevoie de serviciile dvs.

  Răspunde
 • Negoita s-a jurat ca la constructiile lui a introdus mai mult fier beton decat era cazul, ca omul e samaritean, sanchi. Sunt convins ca dezvoltatorii din Turcia, ale caror blocuri noi au cazut pilaf acum, le-au zis oamenilor ca acele cladiri de lux sunt niste rasuri de constructii, cum sa nu!!? D-aia l-au si luat p-ala de pe aeropot din Cipru, arhitecul. Mergeti la doi pereti si jumatate proprii la pret de fraier (duplexurile alea, nici macar la calcan)! Du-va cu incredere in cosmopolis, sa vedeti acolo calitate turceasca stramba, cu legislatie romaneasca ”dreapta”, la bani tot ca astea, ca doar merge onlyf-ul de rupe. Sau in orizont, ca-i peste camp aici la noi, grinzi turnate la betie, la case (mizeriile alea de pucsarii de vile lipite cate 4), ca la bloc Dzeu cu mila ce-o fi. D-aia si cei bogati sunt mai putini decat fraierii.
  P.S. A inteles cineva de ce blocurile astea ”noi” au balcoane, si de ce le au la strada, ca doar iesi in el decat sa-l speli??! Sau e tot sindromul ”Vernești”, ”să fie frumos din drum, la tiruri!”?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.