Veste bună pentru cei din Dorobanți. Autobuzul 1 își va modifica traseul! Iată aici detalii!

E deocamdată o propunere, însă cu șanse mari de a se transpune în realitate.

Traseul autobuzului nr. 1 ar urma să fie modificat de la jumătatea lunii ianuarie.

„Am primit mai multe solicitări de la cetățenii din cartierul Dorobanți. Aceștia reclamă faptul că niciunul din autobuzele care trec acum prin cartier nu ajunge în zona liceelor din centru, în special la Hasdeu, unde sunt mulți elevi. Și nici la gara CFR. În schimb, autobuzul nr. 1 mergea cam degeaba, cu călători puțini, până la podul de la V. Pașii, mai ales acum, după închiderea podului și pentru pietoni. Ideea e de a direcționa autobuzul nr. 1 înspre cartierul Dorobanți. Personal, consider ideea una bună, vor fi mai mulți călători. Dar, decizia n-o s-o iau eu, ci se va lua nla nivelul Asociației de Dezvoltare ”, ne-a declarat Gică Toader, directorul Trans-Bus.

La nivelul ADI s-a decis respingerea propunerii ca autobuzul 3 să aibă capăt de linie la Mărăcineni și nu la Dedeman. Către podul de la Mărăcineni, dar și mai departe, până la Autorolla și la V. Pașii, ar urma să ajungă noua linie ce se va înființa pentru cetățenii din Vadu Pașii.

Citește și articolul: Au început lucrările!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Veste bună pentru cei din Dorobanți. Autobuzul 1 își va modifica traseul! Iată aici detalii!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.