Veste bună pentru cel puțin 12 mii de buzoieni

E o veste bună pentru cel puțin 12 mii de buzoieni.

De luni, Trans Bus va înființa linia 21 (până la Robeasca) și 21 B (până la Găvănești).

Asta înseamnă condiții mai bune la prețuri mai mici pentru locuitorii comunelor Săgeata și Robeasca.

Vor profita și cei din Vadu Pașii, Scurtești și Stăncești întrucât autobuzele 21 și 21 B vor trece și prin aceste trei localități.

Preț bilet

3,5 lei Dâmbroca și Bordușani

4 lei Săgeata și Beilic

4,5 lei Găvănești

5 lei Banița

5,5 lei Moșești și Robeasca

Trans Bus, firmă controlată de Primăria Buzău, mai are cereri de extindere către Poșta Câlnău, Berca, Costești, Gherăseni și Ulmeni.

În condițiile scumpirii carburanților, Trans Bus e cea mai convenabilă soluție. Firma de transport public și-a îmbunătățit flota, dar nu a mărit tarifele!

Ideea extinderii Trans Bus către comunele învecinate (Vadu Pașii, Vernești, Țintești, Smeeni, Merei, Săpoca, Cernătești și Tisău) i-a aparținut primarului orașului Buzău – în ideea de a ajuta firmele locale cu forță de muncă și, implicit, economia orașului și a județului.

Trei sunt realizările cele mai importante ale primarului Toma în cei 6 ani de mandat: transformarea Trans Bus dintr-o firmă irelevantă într-una care contează, montarea de centrale pe gaz la toate unitățile de învățământ din oraș și asfaltarea a jumătate de oraș.
traseu21si21btonete

loading...

10 comentarii la „Veste bună pentru cel puțin 12 mii de buzoieni

 • Stati cuminti cu Gheraseniul ca iesiti sifonati….

  Răspunde
 • Fărâmați-le(autobuzele) tată pe DJ203K! Ce rost are sa introduceți trasee noi pe DN2(Posta Calnau,Costesti,etc), pe DN10(Vernesti,Berca, etc)! A, pardon, cred ca se uzează asfaltul patriei, nu? Scuze!

  Răspunde
 • Au dreptul și oamenii ăștia la puțină civilizație după 30 de ani de la revoluție !!

  Răspunde
 • Domnul Toma nu ne spune niciodată, cât îi costă pe buzoieni acest moft personal al dânsului, de a asigura transportul în tot județul!! Critica vehement subvenția acordată RAM ( în mod corect ); acum nu mai suportăm unii buzoieni încălzirea altora, tot buzoieni, dar suportăm transportul celor din Robeasca, Smeeni, sau ce-o mai fi!!

  Răspunde
 • Ideea sa asiguri transport ieftin localitatilor limitrofe municipiului nu e rea, DACA cei transportati ar fi exclusiv salariati. Desigur, cum Buzaul nu are o zona metropolitana, asa cum nici zona industriala nu mai e ce era, te intrebi care mai e logica gestului.
  Stiu ca si primariile deservite achita o suma lunar, pe langa pretul biletului, a.i. subventia sa fie cat mai mica.

  Răspunde
 • Moftul personal al lui Toma aduce și beneficii. Nu cred că există vreun orășean care să se angajeze la investitorii străini pe minimul pe economie. Doar din localitățile limitrofe pot veni astfel de salariați. Investitorii străini vin doar dacă găsesc oportunități în ceea ce privește forța de muncă. Evident că profiturile cresc dacă salarizarea este minimă. Ăsta-i capitalismul! Pe ăsta l-am vrut și pe ăsta îl avem! Că capitalismul are o problemă care nu poate fi rezolvată, este altă discuție! Capitalul are tendința firească să plătească munca cu cât mai puțin posibil dar în același timp are pretenția ca forța de muncă să-i cumpere toate produsele. Ceea ce este imposibil și de aceea apar la 8-10 ani crize de supraproducție care se rezolvă doar într-un singur fel: statele se împrumută și donează împrumutul forței de muncă ori cumpără supraproducția ca să se poată relua ciclul economic. Împrumuturile unui stat sunt de fapt impozite amânate la plată. Și astfel capitaliștii devin din bogați în și mai bogați și cetățeanul muncitor din sărac în și mai sărac.

  Răspunde
 • Autobuzele ” lui TOMA” = RISIPA DE CARBURANTI( MULTE PLEACA GOALE SPRE UNELE DIRECTII DIN JUDET), SUPRADIMENSIONATE,
  =POLUARE IN TOT ORASUL CA NUMAI AUTOGARILE NU ERAU SUFICIENTE,TREBUIE SA NE INTOXICE TOT PARCUL AUTO PE NOI, ORASENII, PT CA TOT SUNTEM PROSTI SI PLATIM IMPOZITE FARA SA CARTIM
  = TIMP DE ASTEPTARE CAT MAI MARE ( VEZI 5, IN WEEKEND) PT ORASENI CA SOFERII SI AUTOBUZELE SE PLIMBA GOALE PRIN JUDET

  Răspunde
 • De ce nu se mai vînd bilete de autobuz la capătul liniilor ,7,8 ,.??Am mers special acolo pentru că știam că am de unde lua bilet dar surpriză să mutat la stația Filati .Și așa le-am dat pauză la autobuze și am luat o ,,la mersul pe jos că e cald și frumos.”

  Răspunde
 • Domnule Tereacă, faceți un reportaj despre taberele Arbănași și Poiana Pinului, care arată dezolant, sunt și rămân închise de câțiva ani! Prezentați situația domnilor Neagu și Toma și întrebați-i unde își petrec nepoții dumnealor vacanțele?
  Cam asta este grija dumnealor față de viitorul țării pe umerii căreia plâng în mod constant!
  Restul…interese personale pe bani publici și cam atât!

  Răspunde
 • De ce sunteti rai? Stiti cât costa biletul la privat pâna la robeasca? Triplu. Prin CONSTITUTIE si ei au dreptul la munca

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.