Veste bună pentru elevii din oraș. Ce trebuie să facă

Veste bună pentru elevii din orașul Buzău.

Vor beneficia de transport gratuit pe toate liniile (pe raza orașului Buzău).

Costul abonamentului va fi suportat integral de Primăria Mun. Buzău.

Facilitate acordată de primărie pentru elevii din municipiu. Aceștia se pot deplasa gratuit către/dinspre școală sau oriunde altundeva indiferent de oră și traseu

Ce trebuie să facă elevii/părinții ?

În primul rând trebuie vizat carnetul de elev pe noul an școlar.

Apoi cu acesta și documentul de identitate se va merge la una din tonetele Trans Bus din oraș pentru reîncărcarea cardului (pe întreg anul școlar).

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Veste bună pentru elevii din oraș. Ce trebuie să facă

 • Asta e o inițiativă pentru care îl felicit pe domnul Toma, este printre puținele metode – dacă nu chiar singura – de a descongestiona orașul de mașini și de a sprijini și mobilitatea elevilor fără posibilități materiale.

  Felicitări domnului Toma pentru modul în care a dezvoltat și promovat transportul local, după ce ani de zile acesta a fost realmente distrus de șmenul maxi-taxi si protectorii acestuia care -se știe! – nu aveau propriile maxi-taxi-uri pe trasee 😉

  Răspunde
 • Nu era mai bine sa le ofere bilete doar pentru cate zile scolare exista?
  Adica maxim 22 de zile scolare pe luna, deci 22 calatorii dus-intors?
  Asa era corect daca motivul real era ce de a se duce la scoala.
  Cu atat mai mult cu cat pensionari cu probleme de deplasare cauzate de varsta si boli primesc doar 10 calatorii. De ce sa primeasca tineri in putere care trebuie incurajati sa faca miscare mai mult decat niste pensionari bolnavi ce abia se pot misca? Uitati-va pe strazi, sa vedeti cat de obezi au deveni tinerii, multi din ei nici nu o sa intre vreodata in campul muncii sa plateasca taxe si impozite, ci vor intra direct in pensie de boala si handicap unde vor capusa iar bugetul care i-a incurajat sa fie sedentari si sa se faca obezi.
  La CFR s-au prins ca prostia aia cu nelimitat pe orice traseu e un cancer pentru societate si bugetul public care mareste taxele cetatenilor ce nu beneficiaza ca sa acopere plimbari aiurea tocmai celor ce nu platesc taxe dar beneficiaza din plin de gratuitati nelimitate.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.