Veste bună pentru microbiștii buzoieni

Veste bună pentru microbiștii buzoieni. Vor avea parte astă vară, dar și la toamnă, de liga I în Crâng.

Chindia Târgoviște va continua să joace la Buzău până când se va termina modernizarea arenei de lângă Cetatea Domnească.

Vezi mai jos programul Chindiei:

Sunt două variante. Chindia va juca la Buzău până în noiembrie sau chiar până la finalul turului. Cel puțin meciurile cu Sepsi, Dinamo, Clinceni, Farul și FCSB se vor disputa în Crîng. Diferența față de campionatul trecut e că acum se va permite accesul publicului.

Luni, primul meci

AFC Chindia Târgoviște a pus în vânzare bilete pentru meciul cu Sepsi OSK, din etapa a doua a campionatului Ligii I, programat luni, 26 iulie (ora 18.30) la Buzău, pe stadionul Gloria.

 Prețuri bilete:

 Tribuna I: 15 lei

Tribuna a II-a: 10,5 lei

 Biletele se pot achiziționa online, accesând link-ul de mai jos:

 Bilete AFC CHINDIA TARGOVISTE – SEPSI SF. GHEORGHE (myticket.ro)

  Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, emis de Federația Română de Fotbal (FRF) și actualizat pe 14 iulie 2021, la meciuri pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea stadionului.

Pe stadionul din Buzău vor avea acces:

• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

• Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

• Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

 Copiii peste 12 ani au același regim precum persoanele enumerate mai sus.

 Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

 Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una din cele trei categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul de acces.

loading...

Un comentariu la „Veste bună pentru microbiștii buzoieni

  • Pentru echipa Buzăului sunt dispus să plătesc 20 de lei pe un bilet cu condiția să aibă un parcurs bun si 30 de lei pentru playof , dar pentru pentru Tîrgoviște care aduce echipe de liga 1 la Buzău , nu aș veni decât cu intrarea liberă la stadion.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.