Veste bună pentru microbiștii buzoieni

Azi, la ora 18.30, va începe la Sala Sporturilor partida dintre SCM Gloria (locul 3) și CSM București (locul 2).

Un meci pe care, din păcate, mii de buzoieni nu-l vor putea urmări din Sala Sporturilor întrucât arena din Buzău poate primi doar până la două mii de spectatori.

Biletele la meci s-au epuizat de vinerea trecută

Vestea bună pentru buzoienii care vor să vadă meciul, dar n-au prins bilet, e că partida va fi transmisă în direct pe TVR 1.

Comentatorul TVR la Sala Sporturilor din Buzău

Partida va fi urmărită de iubitori ai handbalului din toată țara. În cazul unei înfrângeri, CSM București își va lua adio de la titlul și în acest an.

Rugăminte SCM Gloria:

Spectatorii sunt rugați să vină din timp la sală. Cu o oră ar fi cel mai bine pentru a se evita formarea de blocaje la ușa de intrare în sală.

Cine câștigă ?

Dacă CSM București va juca la fel de slab precum a făcut-o duminică în Liga Campionilor cu Ferencvaros Budapesta, atunci Buzăul va câștiga. Altfel, alde Cristina Neagu, Crina Pintea și Andrea Lekic (printre cele mai bune din lume pe posturile lor) sunt favorite. De altfel, în meciul tur jucat la București, CSM a bătut ușor pe Gloria, diferența ajungând la 12 goluri încă din minutul 40!

Fază din meciul tur

Alt avantaj CSM București

Romeo Ilie: „Va fi un meci al naibii de greu. Sunt convins că fetele de la CSM se vor mobiliza exemplar pentru a spăla rușinea cu Ferencvaros. O problemă pentru noi va fi și oboseala. Noi am jucat duminică la Cluj și ne-am întors cu autocarul luni. CSM a jucat sâmbătă și a revenit la București într-o oră cu avionul”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.