Veste bună pentru mulți șoferi. Se mută camerele video de pe podul de la Mărăcineni

Informația a fost furnizată în premieră de șeful CJ Buzău.

„În contextul discuțiilor cu șeful Companiei Naționale de Drumuri despre închiderea podului de la Mărăcineni s-au pus pe tapet și alte probleme. Cum ar fi înființarea unui sens giratoriu la Autorolla, dar și mutarea camerelor pentru rovignetă de la podul de la Mărăcineni. La ambele solicitări răspunsul a fost afirmativ. Se va face rondul de la Autorolla și tot acolo se vor muta și camerele video pentru verificarea rovignetei”, a spus Emanoil Neagu.

Înființarea noului giratoriu și mutarea camerelor ar urma să se facă rapid – în maximum o lună.

Mutarea camerelor de la podul de la Mărăcineni îi va avantaja pe proprietarii de autovehicule de pe DJ203 K de la Mărăcineni până la Lopătari și Bisoca.

Pentru vizitele în municipiul Buzău nu vor mai fi nevoiți să-și cumpere rovignetă.

Măsura convine totodată și Judecătoriei și Tribunalului Buzău, instanțele având multe dosare pe rol din pricina acestor camere.

Ultima oră

O informație de ultimă oră anunță că până la urmă camerele video vor fi mutate până la urmă la intrarea în Poșta Câlnău și nu la Autorolla.

În acest fel și proprietarii de mașini de pe tronsonul V. Pașii, Săgeata, Robeasca vor fi scutiți de plata rovignetei în caz că merg doar până la Buzău.

loading...

4 comentarii la „Veste bună pentru mulți șoferi. Se mută camerele video de pe podul de la Mărăcineni

  • Dar pe cei care vin din Buzău și intră spre Vadu Pașii, Săgeata, Robeasca, obligați de lipsa Podului de la Vadu Pașii, îi fotografiază CNAIR -ul ca să-i amendeze? Că nici ei nu au treabă cu drumul european pe care trebuie cumpărată rovinieta?

  • O iei prin Gura Calnau

  • E discriminare pt soferii din celelalte localitati>Blajani ,Zarnesti Racoviteni,Murgesti,s.a.

  • Când mai exact se vor muta?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.