Veste bună pentru o mie de elevi din Buzău

Lucrări demarate azi de Urbis Serv la comanda Primăriei Buzău în curtea școlii din cartierul Dorobanți.

S-a asfaltat terenul de sport și a început montarea de dale la intrarea elevilor.

La școala din Dorobanți (nr. 7) învață 600 de elevi în ciclul primar și 500 în cele gimnazial.

În primăvara acestui an, Primăria Buzău a asfaltat și curtea școlii din cartierul Micro XIV.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Veste bună pentru o mie de elevi din Buzău

 • Felicitări !

 • Nu se mai iese deloc din paradigma asta invechita cu floricele, interzis pasitul pe iarba si terenuri de SPORT betonate/asfaltate. Stii ce mai lipseste din stire? Ca s-a dat si o mana de var proaspat, prin clase, si s-au reparat veceurile. Nu le numesc WC, ca ar zice Toma ca vorbesc despre Winston Churchill (open city = oras care se preda, fara lupta, dusmanului, in timp de razboi si nimic altceva + un film nominalizat pe la Oscar si premiat pe la Cannes).
  Bine, Toma si pare sportiv de performanta, chiar intelege ce beneficii prezinta un asfalt sau beton pentru incheieturile, capetele, coatele ori genunchii unor copii.

 • Felicitări

 • In 2019 , cind s-a facut acel teren cu iarba sintetica de la Sc nr 11 , dl Apostu spunea ca astfel de terenuri se vor face la toate scolile , iar la nr 2 chiar 2 terenuri ; au trecut anii si nu s-a mai intimplat nimic : la nr 2,5 etc gardurile. curtile arata foarte rau Cea mai mare parte a finantarilor merg la nr 11, nu doar pentru ca este cea mai mare

 • La scoala nr 2 trebuie intrebat fostul director de ce nu s-a făcut terenul. Primăria a venit să-l facă dar dnul director i-a dat afară.

 • Acum ests inspector scolar. Cred ca asta este raspunsul.

 • Mai bine incepeau prin a desfiinta ghereta aia improvizata din tabla facuta la intrarea elevilor ce se vede in imaginea cu muncitorii ce pun dale.
  E bine ca se asfalteaza, fata de betonul turnat acum zeci de ani, mancat de vreme si plin de pietre e un progres, dar cum zicea cineva mai sus, alergatul pe suprafete tari nu e benefic pentru sanatate, mai bine puneau pamant, ca alergatul pe pamant e cel mai benefic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.