Veste bună pentru șoferi

Veste bună pentru șoferi. Azi a început operațiunea de mărire a parcării de la „Permise și Înmatriculări” de pe strada Simila:

Nu se toarnă asfalt, pentru că e scump, dar pentru o parcare e bună și piatra

„Practic, dublăm parcarea. Vor încăpea aici, în curte, în jur de o sută de mașini. Sper, astfel, să rezolvăm și problemele cu vecinii de la blocurile din jur care se plângeau că se ocupă parcarea lor, de la blocuri. Lucrarea o facem cu bani puțini, din fonduri proprii. Am cumpărat separat agregatele, la fel am închiriat utilajele”, a anunțat la Campus TV prefectul Daniel Țiclea.

De aproape un an, „Permisele și Înmatriculările” funcționează în Micro XIV, pe strada Simila. Un lucru bun, reducându-se astfel aglomerația de pe strada Chiristigii și din zona Școlii nr. 11

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Veste bună pentru șoferi

 • Ce bine! Chiar nu mai dormeam noaptea. Bine ca avem parcare mai mare la Permise și Înmatriculări.

  Răspunde
 • Pacat ca nu se mareste si numarul de examinatori, ca politisti nu sunt asa cum sunt numiti cei care examineaza candidatii.
  De asemenea, pacat ca nu creste si nivelul profesional al examinatorilor. In marea lor majoritate, sunt posesori de permis categoria B, fara nicio pregatire in domeniu, ci doar un curs urmat ulterior incadrarii la Examinari.
  Dupa ce ca avem instructori auto slab pregatiti, in marea lor majoritate, mai avem si examinatori la fel, in frunte cu un fost subofiter de jandarmi, ajuns, peste noapte, ofiter de politie si, mai apoi, sef la Inmatriculari si examinari cu sustinerea PNL.

  Răspunde
  • Și ne mai mirăm că avem atâtea accidente rutiere!
   Nivel de pregătire redus pe toate palierele.
   Atât instructorii auto, cât și profesorii de legislație rutieră, dar și examinatorii sunt reflecția societății în care trăim.

   Răspunde
 • Examinatorii ar trebui să fie angajați civili la fel ca în toate țările civilizate. La fel și cei de la buletine și pașapoarte. Ăștia nu sunt polițiști.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.