Veste bună pentru șoferi

Muncitorii de la Euskadi Timișoara se apropie cu introducerea țevii de canalizare de strada Frăsinet, dinspre fosta Contactoare.„Mâine după-amiază anulăm semaforul!”

Șef lucrare: „Dacă nu apare vreo problemă, mâine urmează să punem ultimul segment al țevii de 1,2 metri. După ce astupăm șanțul, anulăm semaforul, traficul va reveni la normal”


Țeava de canalizare care se introduce acum (conductă de 1,2 metri diametru) va deservi trei sferturi din orașul Buzău.

Un avantaj imediat va fi capacitatea de preluare a unei cantități suplimentare de apă meteo în cazul ploilor torențiale, ceea ce va anula inundarea străzilor Frăsinet și Christigii cu se întâmpla în trecut.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Veste bună pentru șoferi

  • Aș zice că traficul va reveni la normal după asfaltare, nu după anularea semafoarelor…

   Răspunde
 • La rond pod Dragaica, de ce darama ce au facut saptamana trecuta ?

  Răspunde
 • cu putin noroc traficul va reveni la normal cand se va asfalta si asta daca o sa le iasa asfaltarea. Prin fata pe la Obor pe unde au bagat conducte nu au fost i stare sa asfalteze, apoi a venit primarul cu a lui solutie salvatoare Urbis si cu lucrari de calitate care au durat 4- 5 luni apoi s-a razuit din nou si este aproape o luna de cand se circula pe o banda cu pietris. Vi se pare trafic normal la mai bine de 6 luni de la finalizarea lucrarilor? Intreb pentru un prieten.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.