Veste bună pentru șoferii din Buzău și nu numai

E o veste bună, la această oră muncitorii de la Troia asfaltează podul nou de la Metalurgica.

Se toarnă deja al doilea strat, cel de uzură
Cei de la Urbis pregătesc și ei asfaltarea căilor de acces către/dinspre pod (Bd. Industriilor + Șoseaua Brăilei)

Săptămâna viitoare dirigintele de șantier și Inspectoratul de Stat în construcții vor fi invitați să facă inspecția finală, după care va avea loc redeschiderea circulației auto.

Podul îi va deservi pe buzoieni, dar și pe brăileni, gălățeni etc. în drumul spre București.

Bravo, Troia!

Firma de construcții din jud. Buzău va termina podul cu o lună mai devreme!

Troia dovedește încă o dată că e una din cele mai serioase firme de construcții din regiune, cu lucrări de calitate și la termen.

Muncitorilor li se plătesc la termen inclusiv orele suplimentare, astfel că la Troia pe șantier se lucrează adesea și sâmbăta și vineri seara după 18.00!

După finalizarea podului cei de la Troia vor deschide succesiv șantiere pe bulevardele Republicii și 1 Decembrie (carosabil, trotuare + cabluri îngropate).

loading...

13 comentarii la „Veste bună pentru șoferii din Buzău și nu numai

 • Politic sau nu, această firmă și-a dovedit valoarea prin calitatea lucrărilor și termenele execuției. Dacă lucrau pârliții ăia de la Slobozia care fac prin Vadu Pașii șoseaua, erau gata lucrările cred că peste 10 ani.

  Răspunde
 • Aveți grijă. Și podul de la Piatra Neamț s-a terminat mai devreme 🙂

  Răspunde
 • Podul Marghiloman e reabilitat in „colturi”, tot de Troia. Nimic drept, nimic plan, desi tot ce au avut de facut e sa puna peste podul vechi. In plus, au aparut (deja) si fisuri superficiale care se vad din trafic. Și de ce tot insista cu verdele ala!?! E o coincidenta ori constructorul alege finisajele, dupa propriul gust artistic? Cum o arata la urma lucrarea, cu doi constructori, fiecare cu partea si in legea lui, vom vedea.
  P.S. Prin Europa, un pod de genul e gata in 4 zile (si nopti, adevarat). Pentru ca se lucreaza in schimburi, cu multe utilaje si muncitori. La noi se lucreaza trei insi, e logic sa masuram timpul in luni si ani. In China probabil ca era gata in 10 ore.

  Răspunde
  • Cum să fie gata (în China sau altundeva) în patru zile când doar pentru uscarea betonului plăcii de rulare e nevoie de o lună ?

   Răspunde
 • Sim City a văzut el pe iutub cum se face un pod în 4 zile dar nu știe că epruvetele din betonul turnat se supun la teste după 28 zile. Probabil nici nu sesizează diferența dinte eprubetă și epruvetă.

  Răspunde
 • Folosind beton de calitate, Tereacă! Așa se fac lucrările în țările civilizate.

  Răspunde
  • Podul lucrare din bani publici, există proiect întocmit de o firmă specializată, executantul e obligat să urmeze proiectul, altfel riscă pușcăria. Există și diriginte de șantier care urmărește execuția ca la carte a proiectului.

   Răspunde
 • Când nu ai habar de construcții, îți dai cu părerea ca @Sim City, ceea ce el nu știe este că prin Europa, ăia toarnă dimineața, iar seara trec cu camioanele pe poduri, ce mai, s-a inventat un nou beton, ăia au alte normative, evoluție nu glumă.

  Răspunde
 • Daca-s carti de joc, precum cele urmarite de dirigintele cu pavelele, sau cu asfaltarile Urbis, sau cu lucrarile Troia, sau cu Iazul Morilor, sau ca fatada stadionului Gloria, sau…
  Proiectul este facut si aprobat si dupa fata beneficiarului. Atat producem, atat meritam.
  Dar, va dau oamenii exemple concrete si voi tot cu roaba si lopata, motiv pentru care nu ar trebui sa se intrebe nimeni de ce in Romania lucrarile dureaza infinit. Simt ca v-a placut cu podul de la Vadu Pasii, in ani de zile. Maaaaaaare ctitorie!
  Ideea e ca aceasta lauda este penibila. In rest, sa se faca, nu mai conteaza din ce si cu ce, numai sa le faca dracului odata!

  Răspunde
 • Am mai spus si eu despre astea!Vazusem si eu pe NG un pod reabilitat in week end in Olanda!Masurasera de 100 de ori ,pregatiasera tot ,grinzi ,materiale etc si apoi au trecut la lucru!Dar la noi ,lumea se uita la Manele tv si inca traieste in sec XIX!E greu ,dar de inteles vazand ce-au facut astia in ultimii 30 de ani!Vai mama noastra de inapoiati!

  Răspunde
 • De ieri 11.07.2022 s-a inceput asfaltarea rampei dinspre Industriilor

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.