Veste bună pentru șoferii din Buzău. Start, mâine, pe strada Transilvaniei

„Sunt zile în care primești deodată mai multe vești proaste și zile în care curg cele bune. Azi, e o situație fericită”, a anunțat primarul Toma.

„În primul rând am o veste bună pentru șoferi. De mâine, adică de sâmbătă, începem să lucrăm la strada Transilvaniei. Începem cu segmentul dintre Fabrica de Bere și ieșirea din oraș spre Vernești. Am semnat ieri contractul pentru 32 de mil. €, iar azi dimineață i-am chemat în ședință pe cei de la Urbis ca de mâine să înceapă treaba. Am ambiția să terminăm în acest an”, a spus primarul.

„Vom lucra pe Transilvaniei și sâmbăta și duminica, carosabil și trotuare”

A doua veste bună are legătură cu str. Transilvaniei, dar și alte două artere mari din oraș:

„Doamna Luminița Colțeanu de la Fonduri Europene mi-a prezentat în ședința de dimineață hârtia prin care ni se aprobă finanțarea de 18 mil. € fonduri europene pentru modernizarea Bd. Unirii, de la un capăt la altul, a Aleii Industriilor și a străzii Transilvaniei, de la fabrica de bere până la intersecția cu Unirii. În iarnă facem licitația, iar la primăvară dăm drumul la treabă”.

Anul viitor str. Transilvaniei va fi asfaltată de la un capăt la altul

Toma a mai dat în această dimineață o veste bună buzoienilor. CLICK AICI pt. detalii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

12 comentarii la „Veste bună pentru șoferii din Buzău. Start, mâine, pe strada Transilvaniei

 • nici nu visau buzoienii sa aibe un asemenea primar…deci se ataca pe toate fronturile

 • Cine verifica daca sunt respectate normele de asfaltare? Ce firma a castigat licitatia? Se castiga bani multi din afacerea asfaltul.

 • E o mare problema cu segmentul din str Transilvaniei de la Ursus la iesirea din oras datorita traficului greu : trec sute de masini de mare gabarit fara sa existe un terasament corespunzator provocind mari trepidatii , cu degradarea caselor; sint doua solutii: ori se interzice traficul greu ori se face un terasament adecvat; e ciudat ca la cele 3 stradute de cca 50 m de linga Unicredit dl viceprimar anunta doua luni de proiectare ( erau deajuns 2 zile) , iar pentru str Transilvaniei se trece la executie fara analiza

 • Sper sa fie adevarat .Ne lamurim la primavara.Totusi nu poti sa nu remarci ca se lucreaza in tot orasul.

 • Pentru Cristina
  Daca citesti cu atentie, mare parte din banii aia multi care se castiga de pe urma asfaltului ii castiga Urbisul.Eu zic ca e bine,nu ?

 • Càrcotași, carcotasi si iarăși cârcotasi! Pentru cei nemultumiti ca intram in normalitate cu un primar gospodar!

 • Totul se face POMPIERISTIC !!!! Vom vedea calitatea lucrarilor nemaivorbind ca pe multe artere s-a asfaltata cu aceleasi borduri,la urmatoarea asfaltare bordurile vor fi astupate total 🙂 🙂 🙂

 • Miticii, orice le-ai da si oricat le-ai face, tot mitici raman. De aia se si numesc mitici 🙂
  Minte ingusta, rautate, invidie, lipsa de sens in viata, niste caractere mici…mici…mici…

 • Cataline , nu cumva tu esti cel cu autobuzele si maxi taxi ? 🙂

 • Nu stiu la care Catalin de aici te referi. Sunt mai multi…

 • Dacă se întâmplă minunea poate pun și semne cu oprirea interzisa sa putem circula pe două benzi și nu pe una că acum când pe o bandă oprește cine vrea transformand-o in parcare.

 • Da marea problemă sunt paarcările în zonă,poate se face ceva să dispară maşinile de pe carosabil că i teroare traficul din ac cauză.Oricum FELICITĂRI .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.