Veste bună pentru suporterii Gloriei. Se vede Europa!

Ce bucurie o fi acum în vestiar printre fetele echipei de handbal din Buzău.

În urmă cu câteva minute s-a încheiat partida de la Bistrița. Ale noastre au spart gheața și au câștigat (în sfârșit) un meci important și în deplasare.

Buzoiencele au condus toată repriza a doua, iar cu 14 minute înainte de finiș au pus trei goluri avans. Bistrița a egalat cu trei minute înainte de finiș, iar totul era posibil.

Din fericire, ale noastre au dat două goluri la rând și au câștigat.

Toată echipa merită felicitări, inclusiv Khouildi și Petrovici din centrul apărării. Dar laude suplimentare primesc portărița Blazek, Alina Ilie (a greșit de câteva ori, dar a și dat câteva goluri fabuloase), Alina Rotaru și, mai ales, Raluca Petruș (6 goluri din 6 aruncări).

Raluca e jucătoarea meciului, golurile ei înclinând balanța în favoarea Gloriei. Cu acest succes, Gloria a urcat temporar pe 3, dar a și pus 5 puncte distanță față de Bistrița, Zalău, Brăila.

Mai sunt 8 etape de jucat, mult, dar Gloria e în formă și privește încrezătoare spre una din primele patru poziții, calificante în Cupele Europene. Plus că mai are și șansa Cupei României.

Mai jos poate fi văzută înregistrarea integrală a meciului.

SC GLORIA 2018 BN – SCM GLORIA BUZAU

Publicată de CS Gloria 2018 pe Miercuri, 26 februarie 2020

După partida din această seară, Gloria va mai juca două partide până la întreruperea campionatului. Pe 7 martie, la Buzău, cu HC Zalău, și pe 12 martie, tot pe teren propriu, cu Minaur Baia Mare în sferturile Cupei României.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.