Veste bună pt. câteva mii de buzoieni

Câteva mii de buzoieni (poate peste zece mii) locuiesc la blocurile turn din Unirii Sud.

După ce partea de cartier cu Aleea Arinului și strada Viitorului s-a asfaltat (carosabil, trotuare și parcări) muncitorii de la Urbis Serv au intrat de ieri și pe latura opusă Bd. Unirii Sud.

Debut al lucrărilor pe Aleea Stejarului
Oameni bucuroși. „Stau în acest cartier din 1978, de când s-au făcut blocurile. De atunci nu s-a mai făcut nimic în această zonă”, a spus un locatar

Aleea Stejarului se întinde prin spatele blocurilor turn de la ACR până la Grădinița 8 și măsoară 650 de metri.

„O echipă a Urbis Serv a fost direcționată în acest cartier. Nu vor pleca de acolo până nu vor termina Aleea Stejarului și Aleea Paltinilor. Străzi, trotuare și parcări”, a anunțat primarul pe facebook.

C-tin Toma a furnizat ultimele informații și despre celelalte lucrări din Buzău de pe str. Transilvaniei, Bd. Industriilor, cartierul Orizont și Aleea Castanilor (vezi VIDEO mai jos).

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Veste bună pt. câteva mii de buzoieni

  • Va multumesc mult! Forta, Toma!
    In sfarsit, a venit si acea zi! 🙂

  • Nu! Nu mulțumiri trebuiau și altceva. Să le fie rușine, inclusiv lui Toma, că după atâția ani abia acum se mișcă ceva. Oricum, lucrările actuale sunt făcute de mântuială, motiv pentru care nu vor rezista mult timp.
    Despre 1 Decembrie 1918, Republicii și Iazul Morilor nu spune nimic Toma? Nu ne spune de ce proiectul de finanțare a fost respins? Îi este rușine?

  • „Nu vor pleca de acolo până nu vor termina … ” Lasa-i domnule primar sa mearga si ei acasa la familie , sa mai faca si ei o baie !

  • Vine și luna iulie, pe Frăsinet e tot șantier incipient. Poate din cauza de caniculă. Doamna inginer ce zice? Redacția ce zice? Se lucrează?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.