Veste bună pt. locuitorii unei comune mari de lângă Buzău

Mai întâi s-a anunțat ziua de începere a școlii, apoi 1 octombrie și 1 noiembrie. Dar, de data asta, ziua de luni, 2 decembrie, e bătută în cuie.

TransBus va începe să opereze către Vernești, comună mare cu aproximativ nouă mii de locuitori.

Luni dimineață, la 05.30, vor pleca în cursă primele autobuze. Avem toate actele în regulă, stațiile sunt gata, iar autobuzele pregătite. Vor fi trei trasee 23, 24 și 25, deservite de cinci autobuze. Un traseu până la Cândești cu două autobuze, unul până la Mierea, tot cu două autobuze, și unul până la Zorești – Ciobănoaia, cu un autobuz”, a spus Daniel Năstase, administrator public al comunei Vernești.

Îmi cer scuze că s-a întârziat atât, dar știți cum e în România cu birocrația”, a spus Daniel Năstase

Autobuzele 23,24,25 vor intra în Buzău pe str. Transilvaniei și vor urma traseul: Clubul Polițiștilor, Bd. Unirii, McDonalds, Col. Buzoianu, Gară CFR, Bd. Republicii, capăt Horticolei.

Vom reveni pe parcursul zilei și cu informații referitoare la tarife. Orarul fiecărei curse a fost afișat în pdf-ul de la finalul articolului.


Următoarele trasee rurale unde va ajunge Trans-Bus-ul vor fi, anul viitor, spre Spătaru – Costești – Gherăseni și spre Poșta Câlnău. Asta după ce la Buzău vor ajunge și autobuzele electrice de la Guvern – CLICK AICI.


Vezi mai jos orarul fiecărei curse spre Vernești (Click pe săgeată pt. a trece la pagina următoare).

comunicat-Trans-Bus-Vernesti

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Veste bună pt. locuitorii unei comune mari de lângă Buzău

  • Spre tisau cand??

  • La Bisoca,Manzalesti si Valea Salciei cand???

  • Spre Rusetu cand băgați transport sunt atatia navetisti care au nevoie

  • Spre Largu, Rușețu nu puneți transport Transbuz, sunt foarte mulți navetiști ? Au nevoie de mai ieftin , lichidați-l pe Jan îi ajunge de atâția ani…

  • În com Sageata nu se baga din cauza la niste boi care in loc sa faca ceva baga banii in buzunar sa isi faca ei palate huuuuu

  • Traseul pe direcția VERNEȘTI – CÂNDEȘTI – SĂTUC – BERCA când se va înființa?

  • Doamneee, ce prostie… 3 linii si toate 3 trec pe Col. Buzoianu, pe la Cornovac. Nu e strada mai aglomerata ca asta. Pe aici trec si alte linii, parca ar fi vreun bulevard. Lipsiti de orice imaginatie astia de la Transbuz…

  • Era vorba sa lungeasca traseul lui 4. Acum ce au facut? Se va sta in aglomeratie si la Omi. De ce sunt 3 curse cu acelasi traseu? De ce nu se leaga si cu Dorobantiul?

  • Spre Magura cand mama naibii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.