Veste bună, șoferi și pietoni! Licitație încheiată pt. alte 3 străzi importante

În sfârșit, după mai multe contestații, e gata licitația pentru modernizarea a trei străzi importante din Buzău:

Bd. 1 decembrie, Bd. Republicii și str. Iazul Morilor (din Broșteni).

Modernizarea înseamnă refacerea carosabilului, a trotuarelor și cabluri îngropate.

Trotuarele de pe Republicii sunt praf, restul de asfalt e cel original, pus în anii 60-70!
Strada Iazul Morilor din Broșteni rămăsese una din cele mai proaste din oraș

Licitația a fost câștigată de o asociere de firme, din care lider e o firmă din Galați, Tancrad, specializată în modernizarea de drumuri.

Pe locul 2 în asociere e o firmă din jud. Buzău, Troia Premium Construct, firmă recunoscută pentru lucrările de calitate din orașul Buzău (vezi podurile de la Metalurgica și Marghiloman, Parcul Iazul Morilor etc.)

Lucrările vor începe la primăvară, finanțarea este asigurată printr-un împrumut contractat de Primăria Buzău în condiții economice favorabile.

SPERANȚĂ. Primăria Buzău a desemnat câștigătorul și pentru modernizarea Pieței Dacia + Aleea Trandafirilor. Vineri expiră termenul de depunere a contestațiilor, speranța e că nu vor exista contestații, iar lucrările vor demara rapid.

primar C-tin Toma: „Autorizația de construcție pentru Piața Dacia e gata, mai trebuie trecută doar firma”.

schiță proiect Piața Dacia

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Veste bună, șoferi și pietoni! Licitație încheiată pt. alte 3 străzi importante

  • Vă rog să faceți GRATUITĂ INTRAREA la WC.ul din Parcul din Piața Centrală, așa cum era înainte, întrucât sunt oameni cu probleme de sănătate sau care nu au bani potriviți pentru ,,mașinăria” care blochează intrarea în WC, iar consecințele pot fi FOARTE NEPLĂCUTE! Cred că un oraș întreg cu 110.000 de locuitori, cum e Buzăul, poate să susțină un WC public. Mai bine mai adăugați 1 (un) LEU, la Impozitul anual, pentru fiecare familie și scoateți fiarele acelea, care blochează intrarea în WC-ul public, din Parcul din Piața Centrală! Eliberați oamenii, de blocaje, de restricții artificiale și lăsați viața să curgă liber, nu mai stresați oamenii, cu asemenea improvizații fără nici o logică constructivă, făcute parcă, intenționat, împotriva oamenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.