Veste excelentă pentru elevii și părinții de la o școală și un liceu din Buzău

Informația a fost lansată azi către presa locală de Romeo Lungu, vicepreședinte al CJ Buzău.

„Tocmai am aflat, în premieră, o veste bună pentru elevii unei școli și unui liceu din Buzău. Mulțumită demersurilor făcute de Marcel Ciolacu, viceprim-ministru și președinte PSD Buzău, la Ministerul Educației s-a aprobat ca elevii de la o școală și de la un liceu din Buzău să beneficieze de o masă caldă pe zi în anul școlar următor. Au fost alese Școala Nr. 12 și Liceul Sportiv, ambele din cartierul Micro XIV. Deocamdată este un program pilot. Se va analiza dacă proiectul este unul fezabil pentru a fi extins la nivelul tuturor școlilor și liceelor”.

Șc. Nr. 12 și LPS Buzău

În alegerea celor două școli s-a ținut cont de faptul că elevii din acest cartier mărginaș nu provin din familii prea înstărite, dar și că la LPS Buzău există bucătărie și sală de mese funcționale.


„Am auzit și eu dar doar sub titlul de zvon, deocamdată n-am primit nimic oficial. Să dea Domnul să fie așa. Noi avem deja angajate două bucătărese. Am putea să le oferim o masă caldă nu doar elevilor noștri, ci și copiilor de la școala vecină”, ne-a declarat Cătălin Cighir, director la LPS.

O astfel de veste, dacă se va concretiza, va însemna un ajutor important pentru părinții elevilor de aici, dar, probabil, și o sursă de invidie dinspre celelalte școli și licee.


Citește și articolul: O autocisternă cu motorină a intrat într-un tir din Turcia la P. Câlnău

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Veste excelentă pentru elevii și părinții de la o școală și un liceu din Buzău

  • „Petrecem, petrecem, o viață feriice, iubind vânătoarea și vinul cel bun…” (Fragment din „Corul vânătorilor” de Karl Maria von Veeber. Marcel și Cătălin știu de ce…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.