Veste mare. După zeci de ani de promisiuni. Chiar se face!

Sunt fotografii realizate doar cu câteva minute în urmă de reporterul buzoienii.ro.

Azi a început efectiv lucrul la modernizarea stadionului de atletism din Buzău.

Muncitorii firmei din Galați, specializată în lucrări de infrastructură sportivă, s-au apucat de treabă.

Mai întâi se va excava toată pista, după care se va pune un strat de piatra concasată și se va asfalta. Peste asfalt se va turna pista sintetică de atletism – cu opt culoare de alergare – vezi schița de proiect de mai jos.

De noua pistă se vor putea bucura buzoienii care aleargă pentru a-și întreține sănătatea, dar și tinerii care fac pasul spre sportul de performanță.

Proiectul cuprinde și amenajarea unei tribune pe schelet metalic. Se excavează acum și terenul gazonat din mijloc pentru a se realiza instalația de drenaj.

Așadar, peste câteva luni, după zeci de ani de așteptare, orașul Buzău va avea una din cele mai moderne arene de atletism din țară – dedicată civililor, sportivilor, dar și organizării de competiții de atletism.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

7 comentarii la „Veste mare. După zeci de ani de promisiuni. Chiar se face!

 • E bine ca se face. Bravo!
  Dar am mari dubii ca, la finalul lucrarilor, va mai avea vreun “civil” acces acolo. La noi, in spatiile frumoase au acces doar “cei alesi de catre alesi”.
  Asta este! Continuam jogging-ul in Crang, sau pe strada…

 • Ma bucur de tot ceea slce se face bun,exceptand avioane si locomotive…
  Doar ca as avea o mare precizare…cum naiba se face,ca mai toate lucrarile incep taman vinerea???cum naiba se face,ca toate se fac acum inainte de campania electorala!

 • Oricum daca vrei sa alergi, cel mai bine e sa alergi pe pamant, pe aleile din Crang neasfaltate si pline de oxigen, fiind printre copacii din padure.
  E cel mai sanatos sa alergi pe pamant. Alergatul pe suprafete artificiale si tari provoaca alte probleme medicale, pe la incheieturi.

 • Cu tribune pe schelet metalic nu prea se poate spune ca va fi o arena moderna; pentru un stadion modern ar fi nevoie de vreo 2 ani; e vorba de ceva simplu care nu ar trebui sa coste mult

 • Mai vorbim Auras în legătură cu “civilii”! În general invitațiile gratuite pentru spectacolele de la Sala Sporturilor s-au distribuit pe sprânceană ! Tot aşa se distribuie şi invitațiile gratuite pentru meciurile de handbal fete mai importante, când nu mai prinzi bilete! Toate de către “pile”din Primăria Buzău. Personal “am făcut rost” de 4 asemenea invitații! În rest…toate cele bune!

 • Incep să îl apreciez pe Toma, se vede că face, dacă va reuși să de-a drumul și la lucrările private și aici mă refer la cei care vor sa investească în imobiliare, jos pălăria, in locul lui Țârlea trebuie adus unul care sa de a drumul la autorizații mai repede și fără șpagă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.