Veste proastă pentru comercianții de la Bazar din partea Galleria Mall. „Ne pare rău, dar…”

E o veste îngrijorătoare pentru comercianții din Complexul Bazar, care au primit notificări că trebuie să părăsească imobilul din centru până la 31 martie.

Varianta de rezervă luată în calcul – Galleria Mall – nu îi poate primi. Și nu pentru că n-ar vrea, ci pentru că… nu prea mai e loc.

„În ultima vreme, Galleriei Mall îi merge din ce în ce mai bine. Gradul de ocupare se apropie de 95%. Am mai avea disponibile doar două spații, pentru două magazine, insuficiente pentru cei aproape 80 de comercianți de la Bazar, câți am înțeles că sunt. În primăvara acestui an când s-a pus pe tapet problema relocării comercianților de acolo către Galleria Mall, da, am fi putut să-i primim. Dar acum, e ocupat. Uitați-vă și dvs la planșele cu cele două etaje, vedeți, cu gri, mai sunt doar două spații libere” i-a declarat reporterului buzoienii.ro – managerul Răzvan Zaharia.

Întrucât comercianții de la Bazar au nevoie de un loc cu vad, iar această zonă (Galleria, Carrefor, Kaufland, Penny etc.) e cea mai potrivită, managerul Galleria Mall a venit cu o propunere.

„Ar exista varianta ca noi, Galleria Mall, să construim în preajmă un loc potrivit pentru comercianții de la Bazar. Ar fi, din punctul meu de vedere, o soluție convenabilă pentru toată lumea”, a spus Răzvan Zaharia.

Această ipoteză de lucru are însă două neajunsuri. Pe de o parte, locul „potrivit” nu s-a identificat încă și apoi, timpul scurt rămas la dispoziție.

Citește și articolul: Se va face! Va fi prima din Buzău! Iată câte mașini vor intra!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Veste proastă pentru comercianții de la Bazar din partea Galleria Mall. „Ne pare rău, dar…”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.