Veste proastă pentru miile de clienți și comercianți

„Domnule reporter am mers în această dimineață să închiriez o masă și mi s-a spus că nu se mai poate, că se închide. Vă rog să vă interesați”, a fost mesajul primit de la un cititor.

„Da, așa e. Presa va primi în curând un comunicat”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu.

În aceste condiții, peste talcioc se pune din nou lacătul după ce duminica trecută se deschisese după 6 luni de nefuncționare.

De vină pentru noua închidere sunt îmbulzeala petrecută duminică în fața porții de acces și amenzile date de autoritățile de control administrației pieței

Anunțul va stârni cu siguranță nemulțumirea față de autorități a miilor de buzoieni – fani ai Pieței Volante Drăgaica în condițiile în care târgul se ține în aer liber spre deosebire de supermarket-urile care funcționează în spațiu închis.

Clienții talciocului sunt nedumeriți și de faptul că astfel de târguri funcționează peste prin țară (exemplu Ploiești și Focșani), dar la Buzău nu se poate.

Pe de altă parte, buzoienii care nu agreează acest tip de comerț salută decizia închiderii în condițiile creșterii numărului de infectați la Buzău.

Citește și:

loading...

18 comentarii la „Veste proastă pentru miile de clienți și comercianți

 • „De vină pentru noua închidere este îmbulzeala petrecută duminică în fața porții de acces”! Domule reporter, de vină sunt autoritățile care au luat decizia deschiderii, în mod heirupist, pur electoral, pentru interese de grup, fără a lua în calcul ceea ce s-a petrecut și a lua măsuri clare și eficiente pentru ca o astfel de imbulzeala să nu aibă loc! Dar este mai ușor să-ți acoperi incompetența dând vina pe „gloată ” sau să prezinți știrea de așa manieră !

  Răspunde
  • Pt. domnul Florian. „Pur electoral” ? Alegeri vor mai avea loc la Buzău abia peste patru ani!

   Răspunde
 • Așa, și? Dacă putem să „momim” puțin de pe acum, de ce să nu o facem? Iar „parlamentare” anticipate pot fi, eventual vreo moțiune de cenzură….și cum partidul este în tot și în toate…Auraș, știi la fel de bine ca toți, că atunci când ești „acolo sus”, cu beneficii frumoase, faci tot ce-ți sta în putință, de cele mai multe ori ” neortodox”, să păstrezi ceea ce în mod nemeritat ai obținut, crezând că totul ți se cuvine!

  Răspunde
 • Mai bine să dea drumu la lume-năuntru , și așa suntem cam mulți !…

  Răspunde
 • Auraș, 78% sunt cei care se îmbulzeau la poarta târgului, sau „gură cască” din interior, care se plimbau pe acolo, fără nici un scop anume, cu „un mic în gură și o bere în mână ” , fără a face loc și celor de la poartă! În nici un caz nu erau cei din stradă de la Miercurea Ciuc, știi la ce mă refer! Deci, șefii sunt oglinda celor ce i-au ales, adică…cei 78% de care vorbești!

  Răspunde
 • Începerea școlilor a cauzat acest val de îmbolnăviri. Bineinteles ca nimeni nu va recunoaște acest lucru. Ne mințim singuri, dar urmariti la cat timp de la începerea școlilor a început aceasta crestere alarmantă de îmbolnăviri cu acest virus, fix la 14 zile. Redeschiderea târgului de vechituri nu a avut timp sa produca efecte negative asupra populației din Buzau si acum oricum se va închide.

  Răspunde
  • Pentru Florin. 78% din 50%, cel puțin. Buzăul nu mai are demult 133 de mii de locuitori (cifra aberantă luată în calcul). În 2012 la recensământ nu mai erau 115 mii pe aici. Să vezi surpriză la recensământul de anul viitor că nu mai sunt 100.000 în oraș. Plus cei care s-au mutat în comunele din preajmă sau mai departe dar au încă buletin de Buzău.

   Răspunde
 • Auraș, arunci în față niște cifre pentru a arăta ce? Nivelul de inteligență și civilizație al alegătorilor majoritari este sub medie și ei sunt cei 78% arătați de tine, indiferent că sunt 10, 100 sau 1000! Problema ta, ca jurnalist cu o inteligență și civilizație peste medie, este că nu iei atitudine față de fenomen și nu încerci să-l reduci prin educație și muncă de lămurire, dimpotrivă, încercând oarecum justificarea lui, bineînțeles, nu dezinteresat! Sper să publici comentariul, chiar fără partea din final!

  Răspunde
 • „Pentru autor, 78% din 35.68% ….”
  Dar cine i-a oprit pe ceilalți 64,32% să iasă la vot? A fost interzis cumva votul în ziua aceea și cei care au votat, au făcut-o cumva pe „neve”? Și apoi, cei din coeficientul specificat (deși se pare că nu este cel real), au votat cu toții actuala conducere a urbei?
  E ușor să nu te bagi și după aceea să dai cu „Huo!”, mai ales că așa ceva este sport favorit la români!
  Ce ne mai place să fim băgați în seamă….

  Răspunde
 • Superbe discutiile de aici, plecate toate de la premisa cu virus mortal. Continuati!

  Răspunde
 • Daca asa a hotarat Toma, e bine si corect ! Nu.i asa domnule Reporter ?

  Răspunde
 • 78% din 30% = cca 25% din total ( 115.000)
  Deci matematic 1 din 4 locuitori ai Buzaului sunt sustinatori a lui Toma.
  Simplu – doar 1 din 4 l.au validat.

  Sa vedem daca apare comentariul….

  Răspunde
  • „Matematic” ești pe dinafară. 115.000 era populația totală stabilă a Buzăului (conform recensământului din 2012!). Din ăștia 115.000 taie matale 25.000 de minori (cetățenii sub 18 ani fără drept de vot). Din cei 90.000 cu drept de vot mai taie vreo 10.000 care au plecat și ei din țară ori s-au mutat la țară din 2012 încoace. Mai rămân 80.000, deci procentul prezenței la vot a fost de 50%. Și din cei 80.000 – 30.000 l-au votat pe Toma. Toma a avut pe persoană fizică cu zece mii de voturi mai mult decât a luat PNL în tot județul la parlamentare. Atenție, Toma doar în municipiul Buzău!

   Răspunde
 • Mi-am dorit întotdeauna sa se deschida talciocul, am comentat și am rugat pe toți sa facă presiuni pentru a îl deschide și camd colo ce sa vezi, o gloata de oameni care nu au ținut cont de nici o regula au făcut ce au făcut…
  Rușine sa va fie celor care prin nesimțirea voastră a-ți dus la aceasta situație în care măsura închiderii este una corecta cu toate ca mi-aș fi dorit sa rămâna deschis.
  Am fost informat de mai mulți ca nu este oportuna deschiderea însă nu am crezut ca oamenii pot fi atât de iresponsabili.

  Răspunde
 • Populația oras Buzau 130.000 conform pliantului impartit de Toma in iarna.
  Spor la arteziene !!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.