Veste proastă primită azi de Adrian Zoican, șeful UPU Buzău

Anunțul a fost făcut de Adrian Zoican în urmă cu câteva minute pe contul de facebook.

„Dragi prieteni, va aduc la cunostinta ca in cursul zilei de astazi mi-am recoltat un virocult SARS-COV2 deoarece in seara zilei precedente am prezentat dureri musculare si usoara rinita, simptomatologie care nu s-a repetat si astazi. Cu toate acestea, testul s-a dovedit a fi pozitiv. De aceea, ii rog pe toti cei care au intrat in contact cu mine in ultimile zile, in cazul in care devin simptomatici, sa se adreseze la UPU-SMURD pentru a cere ajutor medical. Desi am respectat masurile de distantare, regulile de igiena si de protectie, exista totusi un risc minim de contaminare. Va doresc multa sanatate si va rog sa dati dovada de responsabilitate in relatiile sociale respectind regulile mai sus prezentate. Sa aveti o zi buna!”

Zoican va trebui de acum să stea 14 zile în izolare la domiciliu. Din păcate, absența sa va afecta activitatea din UPU și așa destul de aglomerată/problematică în această perioadă de pandemie.

loading...

9 comentarii la „Veste proastă primită azi de Adrian Zoican, șeful UPU Buzău

 • Pai aseara era prin Cartier Orizont…..

 • Să-ți de-a Dumnezeu sănătate și să treci cu bine peste aceasta încercare.

 • Inseamna ca au pus-o bine si diabeticii care au programari la sotzia lui……[Leo]

 • Si tu….”Bruttus”? Sanatate multa si refacere rapida,domnule doctor!

 • Unitatea va face față din ce în ce mai greu în condițiile răspândirii accelerate a încornoratului, mai ales acum fără prezența frenetică a doctorului Zoican de care sunt dependenți foarte mulți suferinzi care apelau frecvent la serviciile echipei lui. Multă sănătate Adrian Zoican, ca să ne simțim din nou în siguranță noi cei care te știm colo la datorie în situații de urgență. Mult succes și să fie feriți de contaminare celor rămași pe baricade. Celor ce cred că Zoican se retrage strategic spre Primărie le poate răspunde chiar doctorul-candidat fiindcă acuma are timp …

 • DUMNEZEU SĂ-L ierte… 🙂 R. I. P jajajaja

 • Duşmanii lui evident că se bucură (duşmani nu neapărat politic, pt. că ar candida Zoican la Primărie, ci pentru că nu-l suferă personal, mai ales în postura înaltă şi onorabilă la care e).
  Dar eu, asemeni multora, care am avut prilejul să-l cunosc personal pe doctorul Zoican, ştiu că dincolo de stilul său miştocăresc şi nonşalant, se află un om foarte simpatic şi un adevărat profesionist în domeniu. Pentru UPU mai ales, aş zice că e OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT (mai ales acum, când are deja atâta experienţă).
  Păcat că a dat nenorocitul de Covid şi peste el (probabil se şi aştepta la asta, ţinând cont că se afla în prima categorie de risc… şi oricum nenorocitul ăsta de virus nu alege, poate ataca pe absolut oricine, indiferent cine ar fi) !
  Sper să se însănătoşească cât mai repede !

 • Ca sutele de mii de romani care au avut ( care au stiut ca au / sau nu au stiut) nu va avea nimic…
  Fumatul sau alcoolul, ce se vand in magazine, fac de 10 ori mai multe victime. Si nu mai se alarmeaza nimeni.
  Stati linistiti….
  In rest numai de bine !

 • Zoican, gradele de secu te fak bine și pe tine și pe doamna secu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.