Veste teribilă. Cum s-a întâmplat

Veste șoc. A murit, la doar 49 de ani, Sebastian Radu, deputat PSD și viceprimar al mun. Buzău.

Deputatul buzoian a decedat la o clinică din Germania unde fusese mutat de urgență, cu avionul, pentru un transplant de plămâni – în încercarea disperată a familiei de a i se salva viața.

Politicianul a fost infectat cu coronavirus în urmă cu câteva săptămâni, iar starea i s-a deteriorat constant.

Au apărut zvonuri că ar fi în comă la Spitalul Militar din București, dar mulți au refuzat să creadă aceste informații.

Suferea, se pare, și de tromboflebită (inflamație a peretelui unei vene și formare de cheaguri de sânge care pot duce la obturarea totală sau parțială a venei și la provocarea emboliilor).

Era căsătorit (soția e medic stomatolog) și avea doi copii, din care unul, cel mare, grație rezultatelor foarte bune a fost acceptat la o universitate din Anglia.

Ultima discuție a reporterului buzoienii.ro cu Sebastian Radu: „Nu mai sunt pe lista PSD pentru parlamentare? Nicio problemă. Sincer. Voi avea mai mult timp de petrecut cu familia și prietenii. Am și câteva proiecte personale rămase în stand by de multă vreme.”

Sebastian Radu a părăsit lumea (politică) având o imagine bună. A fost un bun viceprimar al mun. Buzău (2012-2015), a demisionat din această funcție considerând defectuos managementul lui C-tin Boșcodeală. Ulterior a fost consilier al primarului C-tin Toma și un bun deputat PSD

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Veste teribilă. Cum s-a întâmplat

 • Dumnezeu sa-l ierte!

 • Dumnezeu sa l odihneasca!

 • Și eu credeam ca a murit in unul dintre cele 8 spitale construite de pesedeu. Oare oamenii obișnuiți de ce nu sunt tratati in Germania? Pesedei sunt mafioți pana la moarte, in timp ce romanii mor cu miile in spitalele infecte ale mafiei pesediste de peste 30 de ani. Cât despre păreri de rau, îmi pare la fel de mult cum le pare mafioților pesedei de oricare roman pe care îl omoară ei de 30 de ani.

 • NIMIC NU LUĂM DUPĂ NOI,DREPTATEA SE FACE LA TIMPUL EI!

 • @Nelu,cel mai pertinent comentariu. Big like de la mine!

 • Nu mai spun nimic, le-a zis Nelu mai bine!

 • ,,Nu mai sunt pe lista PSD pentru parlamentare”, declarase recent (aparent degajat, dar cu inima probabil plină de regret) Sebi Radu, Dzeu să-l ierte…
  O mărturisire care automat, pusă în acest context atât de tragic ce s-a ivit acum, naşte nişte serioase semne de întrebare (întrebări care , la rândul lor, probabil vor genera şi nişte PROCESE DE CONŞTIINŢĂ) !
  1. De ce nu a mai fost pus Sebi Radu pe lista pentru parlamentare??
  2. Cine e decidentul (sau decidenţii) care a / au hotărât ca Sebi Radu să nu mai fie pus pe lista de parlamentare ??
  3. Care e motivul concret pentru care Sebi Radu nu a mai fost pus pe lista de parlamentare (din moment ce prezenţa sa în cadrul Comisiei de Sănătate chiar era una extrem de utilă, pentru buzoieni în primul rând) ?? Sau DE CE şi CU CINE a trebuit schimbat Sebi Radu ??

  Pentru că dacă Sebi Radu ar fi fost pus şi de data aceasta pe lista de parlamentare, atunci FOARTE PROBABIL ŞI DESTINUL SĂU N-AR MAI FI AVUT ACEASTĂ TURNURĂ TRAGICĂ (Sebi Radu şi-ar fi văzut de parlamentarele lui în continuare şi, foarte probabil, nu i-ar mai fi dat prilejul nenorocitului de COVID să-l infecteze în noile circumstanţe de care s-a apucat) !!!!!!
  Iar acum, desigur, l-am fi avut în continuare ÎN VIAŢĂ !

 • Nu prea mai cunostea prietenii vechi… ramasi oameni de rand….

 • Bravo Nelu.

 • Dumnezeu să-l ierte!

  Ai spus un mare adevăr, Nelule! Ei se tratează în străinătate, iar noi murim cu zile în spitalele din România. Copii lor învață în străinătate nu pentru că aceștia au rezultate deosebite, ci pentru că au părinții lor bani, iar ai noștri învață în școli cu wc-uri în curtea școlii.
  „Bravo” PSD!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.