Veste tristă dinspre spitalul din București

Da, o nenorocire s-a abătut aseară peste această familie din Gherăseni mutată de câțiva ani la Spătaru.

O clipă de neatenție, iar consecințele sunt dramatice. În urma impactului frontal, mama (șoferiță), tata și fetița au ajuns la spital, ca și celălalt șofer.

Martorii ne-au declarat imediat după accident că în starea cea mai gravă sunt, în ordine, fetița (Carla Alexandra) și tatăl ei (Cătălin).

Scăunelul fetiței

Din păcate, informațiile s-au confirmat aseară, dar și în această dimineață.

Fetița transportată aseară spre un spital din București în comă de gradul trei s-a urcat peste noapte la ceruri.

În comă ar fi și tatăl ei, operat azi-noapte pentru o fractură deschisă la osul mare al brațului. Mai bine este mămica, cu multiple traumatisme, dar care a plecat spre spital de la locul accidentului în stare de conștiență.

Cei doi soți, Florina (26 ani) și Cătălin (28 ani), se căsătoriseră în noiembrie 2017. Erau, până aseară, o familie frumoasă și fericită. Ea e absolventă de Hasdeu și de drept, el administra o afacere prosperă.


Noaptea tragică de la E85 s-a continuat și la la trei dimineața. Soț și soție au murit la ieșirea din Rm. Sărat după ce autoturismul lor a fost spulberat de un autocar. CLICK AICI pentru detalii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Veste tristă dinspre spitalul din București

  • URGENT!!! AVEM NEVOIE DE SEPARATOARE DE SENS PE ACEST DRUM AL MORȚII!!! DE ASEMENEA, ESTE NEVOIE DE MAI MULTE ECHIPAJE DE RUTIERĂ SAU DE CAMERE VIDEO DE MONITORIZAREA TRAFICULUI RUTIER.

  • Nu de separatoare avem nevoie ci de mai multa atenție la volan si de respectarea regulilor de circulație.

  • Singurul lucru care ne lipsește este bunul simt și RESPECTUL ÎN TRAFIC! Când or sa fie luate în considerare filmările de pe camerele montate pe mașinile personale atunci sa vezi ca jumătate din șoferi or sa stea acasă cu permisul luat! Și asa nu o sa mai fie aglomerație pe străzi.

  • Cel mai bine ar fi sa avem două benzi pe sens pe toată lungimea drumului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.