Veste tristă. Femeia care a ocolit separatoarele pentru a traversa a decedat!

Veste tristă. Femeia de 40 de ani, lovită aseară de autoturism pe Șoseaua de Centură, a decedat azi-dimineață la Terapie Intensivă.

Victima a mers aseară, după lăsarea întunericului, cu cei doi copii de mână (2 și 6 ani), până la terminarea separatoarelor de trafic (montate tocmai pentru a se evita accidentele), pentru a traversa strada.

Din păcate, nu s-a asigurat (deloc) și la pătrunderea pe carosabil a fost spulberată (împreună cu fetița de 2 ani!) de un autoturism.

Aici s-a produs impactul teribil

Fetița de 2 ani este, din păcate, și ea în stare gravă. A fost transferată aseară la Spitalul de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu din Capitală.

Alegația unora că zona nu e iluminată nu e adevărată (vezi foto mai sus). Accidentul s-a produs în apropierea unui stâlp (șoferul autoturismului a oprit după 50 de metri de la impact). Înainte de impact n-au fost urme de frână, șoferul n-a văzut deloc femeia și copiii

Mai greu ca pe autostradă!

A traversa pe acolo e adesea mai greu decât pe autostradă!

Pe acolo trece aproape tot traficul București – Modova și retur.

De la două benzi, după pod rămâne o singură bandă și aceea destul de îngustă.

Mașinile trec cu viteză, de pe ambele sensuri, una după alta.

Pentru a scrie un alt articol în zonă (legat de o casă aflată la mare risc) reporterul a așteptat ZIUA 5 minute până s-a nimerit o secvență de câteva secunde fără mașini.

De aceea, a încerca noaptea, cu doi copii de mână, să traversezi pe acolo a aproape sinucigaș.

O posibilă soluție ar fi amenajarea unei pasarele, dar și asta e destul de dificil, întrucât strada Orizontului e destul de îngustă și nu se știe dacă proprietarii caselor ar fi de acord să vândă niște teren către municipalitate

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.