Vestea rea care anunță că va fi bine

Fotografia care prezintă „coada de mașini pe distanță foarte mare” a fost postată azi pe grupul de facebook Mărăcineni Buzău.

Cauza: de astăzi – după aproape doi ani de stat degeaba – au fost reluate lucrările la drumul județean care traversează comuna Mărăcineni.

Vestea proastă (apariția semaforului și a lucrărilor) anunță că din septembrie va fi bine. Drumul județean va fi reparat în această vară la Mărăcineni (erau 3-4 porțiuni cu balast) și reasfaltat (inclusiv cu stratul de uzură).

Pentru diminuarea coloanelor de mașini un localnic cere anularea semafoarelor dimineața și după amiaza (la plecarea și întoarcerea oamenilor de la serviciu) pentru a se circula la paletă:


Citește și:

loading...

5 comentarii la „Vestea rea care anunță că va fi bine

 • O sa scăpați voi la Maracineni de semafor când n-o sa-l mai votați pe Neagu :)))

  Răspunde
  • Drumul acela e plin de „capcane”, tot felul de gropi, unele chiar adânci, fix pe trasa ideala de rulare, capace de canal înalte, zone neasfaltate ce-ți apar brusc în fața, etc.

   Daca nu cunoști zona și/sau circuli noaptea pe-acolo, riști să distrugi mașina.

   E peste puterile mele sa-nteleg cum e posibil in secolul 21, sa fie lasate gropi ce reprezintă ditamai pericolul, pe șosele pe unde circula multe mii de mașini zilnic, fara sa fie dispusă astuparea lor provizorie, imediat după formare, la maxim câteva ore, nu zile, săptămâni, luni, ani, cu câteva lopeți de asfalt, treabă atât de simplă și necostisitoare încât o poate face absolut oricare cetățean, in regie proprie, cum se mai si-ntamla, de altfel, deși este ilegal, de către cetățeni probabil la fel de exasperați de nonșalanța și impasibilitatea celor pe care-i votează exclusiv ca să-i doară in fund de cei pe ale căror interese ar trebui mai apoi sa le deservească.

   Răspunde
   • exista penalizari pentru acel contract?
    care a fost garanţia de bună execuţie ?
    a fost receptionat ?
    ce intarziere are ?
    care este situatia reala acolo ?

    poate asta ar trebui sa intrebe pe cei responsabili in fiecare zi cei care trec pe acolo …
    de ce nu o faceti ? totul e la un email distanta.

    Răspunde
    • Eu trec o data pe luna si mi se urca tensiunea cand vad bataia de joc. Nu-mi pot imagina ce enervant e pentru cei care trec zilnic

     Răspunde
 • Ca sa mearga treaba mai repede, nu se poate asfalta noaptea ???? Pe afara asa se face…Zic si eu..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.