Vești bune pentru cele câteva sute de familii care locuiesc aici

E încă una din străzile făcute praf din Buzău, unde până și peticele de asfalt au peste 30 de ani.

E de fapt o alee situată vizavi de Drăgaică și duce la cele cinci cămine muncitorești.

Până acum primăria a avut un alibi pentru neasfaltarea străzii. Aleea era proprietate privată a firmei Integral.

„Știu că era plină de gropi, lăsată de izbeliște. Tocmai de aceea am cedat-o gratuit primăriei. Tot pentru a veni în ajutorul sutelor de familii care locuiesc aici am donat municipalității inclusiv cele două clădiri care adăposteau punctul termic și centrala trafo”, a anunțat Victor Vasilescu, directorul Integral.

Transferul de proprietate a fost confirmat dinspre Palatul Comunal, doar că procedura este în desfășurare. La final, probabil prin toamnă, Urbis Serv va putea asfalta aleea făcută praf.

Centrală termică proprie ?

Cele cinci blocuri muncitorești din zonă nu sunt racordate la gaze.

Locatarii nu-și pot monta centrale și privesc cu îngrijorare înspre iarna ce va să vină. Dacă Ecogen va continua să nu furnizeze căldură către RAM, atunci singura soluție sunt reșourile și caloriferele electrice. Pentru a nu se ajunge aici, RAM Buzău studiază posibilitatea ca în punctul termic să instaleze o centrală de cartier.

Cel mai amărât bloc din Buzău

În cazul unuia dintre blocuri nu există nici contorizare individuală a apartamentelor.

„Mă rog de cei de la Electrica de mai bine de un an să vină să le pună contoare oamenilor. L-am rugat și pe domnul Bârlă, dar deocamdată nimic. Mi-a promis că din primul lot de contoare pe care le primesc vor trimite și la noi”, ne-a declarat Emil Halcu, cel căruia i-a fost milă de locatarii de aici și a preluat frâiele asociației de proprietari.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „Vești bune pentru cele câteva sute de familii care locuiesc aici

 • Întreb și eu, așa ca pentru un prieten: de câți locatari i-a fost milă domnului Halcu, până în prezent, încât se pare că a preluat frâiele la o mulțime de asociații din municipiul nostru… O fi vreo afacere și administrarea asta, nu?!

 • De toți ! Va rog pe toți care vreți să faceți ” afaceri ” sa vă faceți administratori de imobile ! Daca mă invidiați , va dau și eu din ale mele ! In Buzău sint 297 de asociații de proprietari și doar 120 – 130 administratori autorizați ! Cca 30 din ei nu profesează ( au un alt loc de muncă sau sint in concediu creșterea copil pina la 2 ani ) . Deci în medie sint cca 3 asociații de un Administrator autorizat ! Eu și soția mea ( tot Administrator imobile autorizat ) avem contracte cu 6 asociații de proprietari ! Te oftici ? Fa-te Administrator și lasă-mă fara obiectul muncii !

  Eu postez pe față sub nume propriu . Daca ai ceva de comentat nu te mai ascunde și arata-ti identitatea. Nu fi LAȘ!

 • Mi-am dat demisia de la acest blocin nov. 2018 . Nu a vrut nici un alt Administrator autorizat să ia gestiunea . A fost unul dar a cerut salariu dublu față de cît luăm eu . Dacă mă invidiezi și vrei sa faci ” afaceri ” ia gestiunea in locul meu , pentru 535 lei net lunar , că văd că mori de invidie și imbogateste-te tu cu banii ăștia . Predau gestiunea cu mare plăcere ! Imediat !

 • Mulțumim frumos DOMNULE VASILESCU !

  Ec. HALCU EMIL , Administrator Cămin 2 Integral !

 • De unde a avut Vasilescu drum, de la maică-sa si de la taica-su ( oameni de omenie si mare caracter, taica-su maistru specialist la electrica pe timpul R.P.R.- R.S.R.,( Dumnezeu sa-i odihneasca in pace ). Prin sprijinul primarului penal de trista amintire, Boscodeala, Vasilescu – Integral,a fost improprietarit ilegal prin incalcarea legii si patrimoniul statului . Un alt drum care se declara proprietar cu concursul penalului de Boscodeala, cu concursul mafiei de la OCPI Buzau, prin incalcarea flagranta a legilor statului, prin fals, este vorba de aleea care duce din Bulevardul Unirii, catre curtea interioara a Integral SA , interzicand familiilor Murgoci sa aiba acces catre curtea interioara, judecandu-se de peste cinci ani pentru aceasta alee, batranul Murgoci,( Dumnezeu sa- l odihneasca in pace), veteran de razboi si invalid de razboi, din totdeauna a avut acces pe aceasta alee, fiind in patrimoniul statului. Copil fiind, ne trimetea parintii la pravalie la nea Misu ( la ciungu – din cauza invaliditatii de razboi ) dupa tigari sau alte produse. Ce crede ca ia cu el Vasilescu, prin calicia lui, prin tararea prin tribunale a oamenilor de buna credinta si cu frica de Dumnezeu, mai ales ca foarte multi colegi care au lucrat la Integral, fiind actionari, au fost inselati si indepartati de Vasilescu ca sa poata stapani singur afacerea Integral. ! Dumnezeu nu doarme si nici in vacanta nu-i plecat !

 • Nu degeaba e bataie mare pe asociatiile de proprietari si autorizatiile pentru a avea dreptul sa intri intr-o asociatie se dau doar cu dedicatie si pe spaga grasa mai ales daca nu ai spatele asigurat de partid.
  Iti dai seama ce afaceri bune sunt asociatiile daca individa aia din Dorobanti a scos profit dintr-o asociatie vreo 100.000 euro fara stres pana sa o dea in gat colegii ca sa ii ia locul.

 • @George, Murgoci are iesire la bulevardul Unirii, strada publica, dar nu vrea sa o foloseasca ca punct de intrare cu masina in curte pe motiv ca poate intra pe proprietatea vecina ca e neingradita. Ba mai mult, Murgoci mai are tupeul si sa incerce sa faca combinatii cu terenul ce nu ii apartine si il foloseste fara drept si sa il vanda primariei si Lidl conform unor articole aparute pe aici.
  Terenul ala nu a fost in patrimoniul statului, nu a fost niciodata domeniu public, ci a fost in patrimoniul intreprinderii, intreprindere preluata de Vasilescu. Prin ce metode nu mai conteaza, exact cum nu conteaza nici prin ce metode a ajuns Murgoci…
  Integral e fortata sa isi apere dreptul patrimonial in instanta pentru ca un individ considera ca proprietarea vecinului trebuie sa fie a lui pentru ca asa ii e mai convenabil lui sa isi bage jeepanele in curte… calcand prin curtea vecinului.

 • ANONIMULE , care bati cimpii cu gratie , daca tu crezi ca este mare afacere sa fii Administrator de asociatie de proprietari , fa domnule cursurile si atesteaza-te ! Nu s-a dat nici o spaga , nici grasa nici slaba ! Am facut o cerere la Primarie si am fost sunat ( prin 2015 ) sa ma intrebe daca mai sint interesat de curs . Pur si simplu ! Daca un medic ia spaga nu inseamna ca toti medicii iau spaga ! Daca un administrator a delapidat ( chiar si 100.000 euro ) nu inseamna ca toti administratorii sint hoti ! ORICIND , cine are dubii asupra activitatii mele d.p.d.v. profesional poate sa solicite o expertiza contabila si sa se convinga ca sint corect ! PINA LA ENERVARE !

 • VA ROG FRUMOS pe cei ce postati afirmatii pe care le vreti sa fie luate in seama sa va semnati NU FITI LASI ! FITI ” BARBATI ” .
  Eu personal ma lupt cu oricine , numai sa stiu cu cine stau de vorba . Nu ma pot li\upta cu ” fantome ” , niste lasi care se ascund sub pseudonime !

  Iar numele meu este si va fi : EMIL HALCU !

 • Anonimule, se pare ca esti sluga lui Vasilescu ! Eu in copilarie am batut mingea in aceea zona, Integralul a avut gardul in rand cu cladirea, aleea si parcul sunt ale domeniului public, se gasesc aceste dovezi in arhiva unitatii militare, domnul Leca, patronul de la Inel SA, si alti fosti angajati, poat sa confirme adevarul ! Acest individ numit Vasilescu, i-a excrocat pe fostii colegi, fosti directori, ca sa puna mana singur pe Integral. Nu ai sa gasesti un fost angajat al integralului sa-l vorbeasca de bine pe acest Vasilescu! Iar despre un invalid de razboi, veteran de razboi,( Dumnezeu sa-l odihneasca in pace) care a avut aceasta casa, cu acces de pe aceea alee in curte pentru a intra vidanja intrucat au put absorbat( nu au canalizare), pe acolo isi scot gunoiul, te bate Dumnezeu! Vorbesti gratuit si in necunostinta de cauza! In zona unde se lauda domnul Vasilescu, ca a donat Primariei Buzau, aceea strada, culmea , i-a dat ma-sa si tac-su strada, sunt niste camine muncitoresti care ar fi apartinut Integralului,pe care Vasilescu, vrea sa ceara sume exorbitante !

 • Domnule Halcu, nu vă mai lăudați, ați uitat cine a umblat pentru rezolvarea problemelor?!
  Eu, Constantin Petre si Domnul Presedinte, Cristea Paul!
  Si țin să ii mulțumim Domnului Viceprimar, Ionuț Apostu!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.