Vești bune pentru miile de buzoieni care locuiesc aici

De luni muncitorii de la Urbis Serv au atacat un nou segment din Aleea Stejarului – în spatele blocurilor turn de pe Bd. Unirii Sud.

E vorba de porțiunea făcută „praf” între Ciochinescu și Ciucurete (Zona Cuptorul de Aur) pe care nu se mai intervenise de la înființarea cartierului.

Se vor (re)face carosabil, trotuare și parcări. Plus guri de scurgere pentru că atunci când ploua strada se inunda.

E una din cele mai dense zone din Buzău, cu blocuri unul lângă altul. Mii de buzoieni locuiesc pe această stradă

Muncitorii din echipa Urbis disponibilizată aici speră să ajungă anul acesta până în capătul Aleii Stejarului – la GPP 8, iar apoi să atace Aleea Platanilor.

Primar C-tin Toma: „Nu plecăm de aici până nu terminăm. Facem toate aleile și străduțele din spatele Bd. Unirii. Când terminăm Unirii Sud, ne mutăm în Unirii Nord. Lucrarea e migăloasă, de-asta unora li se poate părea că ne mișcăm încet. Nu e ca atunci când pui finisorul și asfaltezi o stradă mare. Aici se ia la mână fiecare colțișor: stradă, trotuar, parcare”

Ce s-a făcut până acum (foto)

S-a asfaltat segmentul dintre Ciochinescu și Patriei
S-au modernizat mai multe parcări din zonă

Urbis Serv mai are două echipe dislocate în Orizont pentru a asfalta noile alei înființate în cartier și parcarea de la blocuri. Alte două echipe se ocupă de plombări.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Vești bune pentru miile de buzoieni care locuiesc aici

  • In ritmul asta va dura 50 de ani pina se va rezolva cit de cit cu asfaltarile ; pentru spital, aeroport e nevoie de 100 de ani

  • Poate se îndură onor domnii edili din Primărie și iau în calcul și zona de blocuri dintre fostul Complex Crâng (vis-a-vis de Stadion) și Liceul Pedagogic, cu Aleile Zorilor, Parcului și Crângului. Aici chiar că nu s-a mai făcut nimic de când au fost construite blocurile, adică din anii 1967-1974. O viață de om. Dacă au îmbătrânit sau chiar au dispărut dintre noi cei din fosta protipendadă care locuiau pe aici, ne răzbunăm pe urmașii acestora și îi lăsăm în degradare și noroi?!

  • Da, trebuie neapărat făcută și această zonă.

  • Imi faceam griji, am crezut ca nu va mai asfalta toata Aleea Stejarului. Am trecut si eu ieri prin zona si am vazut ca au inceput lucrarile ceea ce ma bucura. Multumesc, Dl.Auras pentru informatie si articol!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.