Vești doar pe jumătate bune pentru băiatul din Buzău. Operat în Turcia

„Mă numesc Ion Cosmin, sunt din Buzău și am 12 ani. O să vă răpesc doar 5 minute pentru a vă așterne povestea mea nefericită. În urmă cu câteva săptămâni mă jucam cu un băiat și am fost lovit în ochi. Nu voi intra prea mult în detalii cu acțiunea în sine pentru ca nu am nimic cu nimeni. Vreau doar să mă fac bine și să-mi recapăt vederea”.

Acesta a fost anunțul umanitar care i-a făcut pe mulți buzoieni să doneze pentru a-l ajuta pe Cosmin. Cu banii strânși băiatul și mama lui au putut merge la o clinică de top din Turcia cu speranța recăpătării vederii.

La plecarea de pe aeroportul Otopeni
La plecarea spre sala de operație

„Am doar o jumătate de veste bună. Ochiul i-a fost salvat, după operația de vitrectomie, nu e nevoie de protecție oculară. Pe de altă parte, deocamdată nu și-a putut recăpăta vederea. Daunele produse ochiului au fost mai puternice decât s-a prevăzut inițial. Dar nu cedăm. Acum, lăsăm să-și revină după operație. Apoi, vom vedea ce se mai poate face”, a povestit mama băiatului.

Familia lui Cosmin a ținut să mulțumească „din suflet” buzoienilor impresionați de necazul abătut asupra băiatului și care au ținut să ajute.

Citește și:

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.