Vești excelente pentru șoferii din Buzău

Vești excelente pentru șoferii din Buzău culese azi de reporterul buzoienii.ro de pe două șantiere din oraș.

Joi se dă drumul pe Bd. Industriilor!

Pe Bd. Industriilor asfaltul s-a turnat (două straturi) de săptămâna trecută. De atunci se lucrează (în principal) la turnarea gurilor de canal.

Șeful de șantier al Strabag de pe Bd. Industriilor i-a spus azi reporterului buzoienii.ro că joi urmează să se deschidă traficului (cel puțin) porțiunea dintre strada Drăgăicii și intersecția cu Aurel Vlaicu. Apoi, pe măsură ce muncitorii vor avansa cu turnarea gurilor de canal se va avansa până înspre podul de la Metalurgica.

Muncitorii de la Strabag trag tare (și) la trotuare și parcări. Deja s-a început și pe partea cealaltă a străzii (cea cu fabrica de zahăr, Glasscorp, etc.)

Vești bune și de pe Transilvaniei

Astăzi, în ciuda căldurii, muncitorii Strabag de pe Transilvaniei au finalizat turnarea primului strat de asfalt (de la fabrica de bere până la intersecția cu strada Răscoalei).

Mâine (miercuri) se va trage tare pentru a se finaliza și turnarea stratului doi! Și aici deschiderea traficului pe jumătatea modernizată e aproape. Depinde de cât de repede vor reuși muncitorii să prindă gurile de canal (dacă pe Industriilor ele se toarnă, pe Transilvaniei se aduc prefabricate).

Cel mai probabil în weekendul care vine se va deschide și aici traficul pe jumătatea modernizată!

Momentul va coincide cu sfârșitul chinului șoferilor început la demararea lucrărilor de pe str. Transilvaniei.

Modernizarea celor două mari artere din Buzău va fi principala realizare a Primăriei Buzău din acest an!

Atenție, de săptămâna viitoare (dacă nu mai devreme!) vor începe lucrările și pe sectorul dintre rond (intersecție cu Titulescu și Constituției) – zona angrourilor – Clubul Polițiștilor.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Vești excelente pentru șoferii din Buzău

  • Daaa, dar pun pariu cu oricine ca dupa finalizarea Transilvaniei se va gasi un ceaclauz care sa sparga asfaltul ca sa-si traga gaze sau apa, sau canalizare, pentru vila lui de multe camere. Evident, nu un muritor de rand, un mahar, liberal sau pesedist, nici nu mai conteaza. Iar primaria, obedienta, ii va da aprobarea. Pariu? Va mai amintiti cum arata strada Transilvaniei dupa ce fusese recent asfaltata? Ei bine, in doi ani era din nou plina de dune de gropi si de prapastii. Dar, e bine, nu-i asa, contractele trebuie onorate, iar cand va veni un primar liberal o sa faca si el loc pentru firmele alor lui. Ce tara frumoasa avem, pacat ca e locuita!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.