Vezi AICI anunțul făcut de Toma astă seară

Compromis, anunțat astă-seară de primarul Toma, la Campus Tv, în privința gardului viu.

„Acolo unde locatarii își iau responsabilitatea că-l vor îngriji, iar asta se vede cu ochiul liber, nu mai scoatem gardul viu. Îi așteptăm la primărie pe locatarii care doresc să îngrijească gardul viu și grădina din fața blocului. Semnăm un contract în acest sens, toată lumea e mulțumită. Acolo unde locul nu e îngrijit se va continua îndepărtarea gardului viu”, a anunțat primarul.

Toma a spus că a fost convins să ajungă la această înțelegere de un domn din Broșteni, care a cerut audiență la primărie și a venit însoțit de fotografii recente cu gardul viu și grădina, ambele îngrijite.

Pe de altă parte (vezi foto mai jos) acolo unde s-a scos gardul viu cei de la „Spații Verzi” au adus pământ vegetal, au sădit iarbă (în curând va răsări) și lavandă.

Acțiunea de înfrumusețare a grădinițelor unde s-a scos gardul viu e în desfășurare

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Vezi AICI anunțul făcut de Toma astă seară

 • Hopa Penelopa, tovarasul Toma si-a dat seama c-a bagat-o pe maneca si incepe sa dea inapoi!
  Pai, tovarase, ori suntem barbati ori nu mai suntem!

 • Orasul este mult mai ok fara ,,boscheti” , acel gard viu era casa milioanelor de tantari si altor ganganii . Dar na , daca comunistii si anti tomisti spun nu , Orasul trebuie sa ramana in epoca de piatra !!!!

 • Ok , se poate pastra gardul viu în anumite condiții , dar cu gardurile din plasa sudata ruginita și cu grădinile de zarzavaturi de lângă blocuri ale ,, întreprinzătorilor ” ce se face? Se tolerează că nu sunt la vedere ?

 • Pe bulevardul 1 Decembrie 1918 a fost scos gardul viu dar nu a mai „răsărit nici gazon nici lavanda”. In general cartierul a fost retrogradat în comparație cu alte zone din oraș (străzi și parcări neasfaltate, spatii verzi neîngrijite) deși toți contribuim prin taxe și impozite la bugetul local.

 • 1 Decembrie intra in reabilitare completă la toamnă. Carosabil, trotuare, parcări, cabluri îngropate etc. Am scris despre asta 20 de articole.

 • Speram ca dupa actiunea cu taiatul batatoarelor si a sarmelor de rufe de langa blocuri sa scapam de toate astea…
  Oamenii nostri ingeniosi au legat acum sarmele de rufe de copaci. Chiar nu se pot da niste amenzi pentru asta? Onor politia locala ce face?

 • Hai sa vedem si zona Bistritei vizavi de Comisariat.Aici nu se face nimic.Aveti arhitecti la Primarie ? Au pus un gardulet la trotuar si gata.Daca tot sunt licee si scoli in zona faceti ceva pentru copiii astia sa nu mai deranjeze locatarii blocurilor din zona Hasdeu.Seminte,chistoace,scuipati ce sa mai…civilizatia liceenilor.

 • Se mai bat covoarele pe sarma in 2022 ?????!!!!!
  Atat de inapoiati sunt consatenii buzoieni ?!

 • Dar invers nu vrea primarul?
  Îi așteptăm la bloc pe primar si argatii care doresc să elimine gardul viu și grădina din fața blocului ce protejeaza locatarii de gunoaie aduse de vant, rahati si vandalism.
  Semnăm un contract în acest sens, prin care primaria se obliga sa mentina curatenia si sa planteze gazon iar in cazul in care un locatar gaseste un singur gunoi sau rahat sub geam care sta mai mult de 24 de ore acolo sa primeasca fiecare locatar cu vedere la el 500 euro despagubiri de la primarie iar gunoaiele si rahatii stransi personal de primar si argatii… toată lumea e mulțumită.
  Asa nu e mai corect?

 • Gardul viu il scoti DUPA ce ai indepartat sursele majore de praf din oras, altfel, ti se urca cetatenii-n cap si iar zici ca sunt boscodisti, mai nea Costik. La fel de amboulea ai procedat si cu marea ctitorie rutiera de pe Unirii, Transilvaniei si care vor mai urma. Sa licitezi parcari, cand nu sunt destule locuri (e greu sa citesti totalul autoturismelor pentru care se plateste impozit, pentru un punct cat mai realistic de plecare). Sa elimini locuri de parcare, cand nu sunt destule locuri ramase. Sa pavezi trotuarele inaintea lucrarilor de durata de reabilitare termica a blocurilor, iarasi, treaba de geniu. Sa pui ”e frumos!” inaintea NEVOILOR acute, reale si actuale ale cetatenilor. Sa asfaltezi (cu Urbis), si sa nu schimbi bordurile si sa nu repari trotuarele (singura zona de promenada din Buzau, Bulevardul, e camp). Sa asfaltezi (cu Strabag, cu Troia), stramb, valurit, fara solutii tehnice moderne, fara masuri de siguranta rutiera ori pietonala adecvate.
  Toate astea inseamna sa fii smecher, pentru ca tu stii cel mai bine practic iar restul, cu exceptia lui Bolojan, suntem dobitoci.

  Nea Costik are nevoie de un ctrl+alt+del si sa-si reia norocul la Tintesti. Practic, jumatatea neoficiala a Buzaului Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.