Vezi AICI care a fost alegerea primarului

Astăzi, Urbis finalizează (stratul doi) pe Aleea Platanilor, după ce a închis zilele trecute șantierul din zona străzii Parâng.

Aleea Platanilor (între Unirii și Spiru Haret) a devenit după zeci de ani circulabilă. Azi se toarnă stratul doi

Unde se mută echipele Urbis

Din informațiile reporterului buzoienii.ro din lista de străzi cu probleme din oraș, primarul Toma a ales două:

Strada Păcii, unde o echipă din cele cinci ale Urbis, s-a mutat deja de ieri, și strada Martirilor (din fostul cartier 23 august) – unde vor deschide mâine șantier alte două echipe.

Strada Păcii, lângă Piață, nici nu a avut asfalt, ci niște plăci de beton

O a patra echipă a Urbis, după ce a finalizat Aleea Stejarului, s-a mutat pe Aleea Insulei (tot între Unirii și Spiru Haret).

A cincea echipă e la plombări, buzoienii putând trimite reclamații – atunci când descoperă o groapă nouă – direct către Urbis Serv.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Vezi AICI care a fost alegerea primarului

 • Din cele 4 strazi pe care le enumeram ieri a fost aleasa una, Martirilor. Urgenta ar fi Heliade Radulescu ca sa poata fi evitat centrul si Răscoalei pe care ieri am uitat-o!

  Răspunde
 • Rog pe cei de la Urbis sa solicite conducerii sa asigure angajatilor pregatirea necesara in utilizarea utilajelor si sculelor, precum si instruirea permanenta pentru insusirea unor cunostinte tehnice, de catre muncitori, care sa-i ajute si determine pe acestia sa asfalteze drept si plan! Ce asfalteaza Urbis este catastrofal, din nefericire pentru noi, ei, primar. Pentru exemple va invit in noua zona centrala, langa piata. Nu poti servi un cappuccino la pahar cu capac, in masina cu roti pe 18, din scaunul pasagerului, la 30km/h.

  Răspunde
 • Bună ziua,
  In aproape tot cartierul Nicolae Titulescu(23 August) trebuie asfaltate străzile,chiar a fost neglijat multă vreme.

  Răspunde
 • @DR JOY… in primul rand nu e permis sa conduci si sa ai alte preocupări in acelasi timp… Vb la telefon fara dispozitiv… maini libere… Si asta e valabil si daca tii paharu in mana sau bucata de samdwich de la peco… Ca nu mai ai mainile libere… Ptr asta sunt atatea terase frumoase in Buzau.. Stai 10 min pe un scaun acolo si savureaza acele capucino… Dupa poti baga de 50 de lei benzina si sa te plimbi cu 30 la h in masina ta smechera cu jante pe 18…sau nu poti sa l bei la terasa ca e cumparat de la tonomatul din statie?!?!

  Răspunde
 • Aleea Platanilor este situată între strada Ciucurete și strada Patriei. Au reabilitat doar jumatate de stradă deci nu au finalizat nimic. Trebuia făcută toată și apoi sens unic pentru că nu e loc pentru 2 benzi. Dar poate își revin capetele luminate de la Urbis și fac si restul de stradă dacă se muta pe Aleea Insulei.

  Răspunde
 • Ma ingrijorez cand citesc ca unii concetatenti ar circula, sa nu para fita, cu mai mult de 30km/h intr-o coloana, pe o strada foarte aglomerata, cu pietoni stanga-dreapta chiar langa drum. Nu mai spun ca am scris ca din locul pasagerului, care nu e deloc acelasi cu cel al soferului, nu poti servi o bautura dintr–un pahar cu capac, dar se pare ca a fost prea multa informatie de procesat si v-a sarit din banda logica. Iar daca 18 toli sunt roti de lux (Loganul are pe 15), imi cer scuze ca nu conduc roaba, sa fiu egal, clasa muncitoare, toti la fel. Dimensiunea am mentionat-o pentru a releva faptul ca nu sunt chiar absurd dar, cu toate ca la roti mari nu se simt la fel denivelarile… nici nu stiu de ce imi mai bat capul. Buzaul e un oras de vis, oamenii sunt mai ciudatei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.