Vezi AICI ce prevede proiectul

Se putea face pistă de biciclete pe str. Transilvaniei ?

Un meseriaș în domeniu îți spune imediat, din ochi, fără ruletă, că nu.

„Ca să faci pistă de bicicletă pe trotuar trebuie minimum trei metri lățime. Un metru pista și doi metri ca să treacă doi oameni unul pe lângă altul. Pe strada Transilvaniei sunt locuri unde trotuarul nu are trei metri și câteva zone unde are. Dar nu poți face pistă pe 20 de metri și pe urmă nu. Plus că mai sunt și stâlpii de iluminat puși pe trotuar. E clar, strada Transilvaniei nu se califică pentru pistă de biciclete”.

Ce zice proiectul pe fonduri europene ?

Vezi mai jos două extrase din proiect (de pe SEAP).

Evident, proiectul de pe str. Transilvaniei nu prevede nicio pistă de biciclete.

Linia verde din ultima captură, de pe trotuar, o reprezintă canalizațiile și gurile de acces (pentru fibra optică). Se mai observă linia dublă continuă de pe mijloc și, surpriză, bolarzii care vor separa benzile de pe același sens (banda de lângă bordură fiind dedicată autobuzelor).

RUGĂMINTE pentru consilierii locali și alți politicieni

Proiectul tehnic pentru str. Transilvaniei (ca și pentru alte zeci de proiecte) se găsește la o căutare de 3-5 minute pe SEAP.

Domnilor, cu tot respectul, când mai apăreți pe la conferințe de presă, ați face bine ca înainte să vă documentați. Nu să vă plângeți, precum codașul clasei, „mie nu mi-a spus nimeni”, sau, mai rău, să debitați (din necunoaștere) tot felul de prostii/minciuni.

Citește și:

loading...

13 comentarii la „Vezi AICI ce prevede proiectul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.