Vezi aici ce stradă beneficiază de transformare

Purta numele de bulevard: Republicii.

Dar trotuarele de pe „bulevard” erau genul horror, aproape impracticabile:

Minune, de ieri, trotuarele de pe Bd. Republicii au început să arate așa:

Muncitorii de la Troia au început de ieri să așeze „biscuiții”, după ce în preralabil s-a turnat un strat de beton.

„De luni vor fi două echipe la pus pavele. Până la finalul anului, sperăm să facem și trotuarul pe lungimea pe care s-a turnat și asfalt”, ne-a declarat inginerul de la Troia.

Ieri, muncitorii de la Troia, profitând de vremea bună (au fost 15 grade la umbră la Buzău) au asfaltat porțiunea aflată în lucru.

La carosabil nu se va mai lucra până la sfârșitul acestui an, astfel că pe durata sărbătorilor traficul pe Bd. Republicii se va desfășura normal.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Vezi aici ce stradă beneficiază de transformare

  • Traficul nu se va desfasura normal ci printre utilaje, o buna bucata din drum decopertata pana la bolovani, trotuare facute zob si diferenta de nivel intre sensuri. Aia e! Se pierde vremea cu studii de oportunitate proaste si scumpe, iar cand se pune mana pe cazma se constata inconsecventa datelor din teren cu cele din proiect. Cum asta nu e indeajuns, si startul lucrarilor e pus alandala, incat sa se simta neprofesionalismul, lasand sa treaca luni de inactivitate si adaugand astfel inca un santier inceput si neterminat la restul din oras.
    Porcatroia!, cum ar zice coleg meu italianul.

    Răspunde
  • zona pietonala de pe Republicii si 1 Decembrie pana la fosta piata Marasti este de nedescris nu stiu cand a avut loc ultima modernizare ca pieton trebuia sa mergi pe strada mai ales daca sunt balti.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.