Vezi AICI cele două măsuri luate de Compania de Drumuri

În jurul rondului de la Hanul lui Țintă, dar și în triunghiurile de dinaintea rondului s-au montat ieri și azi zeci de „licurici”.

Aparatul foto n-a putut să-i surprindă pe toți luminând, dar șoferii care au trecut în ultimele minute prin zonă pot certifica că acum rondul e mult mai vizibil.

Licuricii se încarcă folosind lumina solară și pornesc automat după lăsarea serii

Dar asta nu e tot. Cine nu vede apropierea rondului, îl va auzi.

Astăzi muncitorii de la Compania de Drumuri au aplicat înainte de rond benzi rezonatoare – care vibrează când anvelopele autovehiculelor vor trece peste ele.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Vezi AICI cele două măsuri luate de Compania de Drumuri

  • Mare brânză!

  • Este ok, dar nu este de ajuns. Toate intersectiile de acest fel luminate cu stalpi de iluminat, daca sunt, este ok si pe o lungime de sosea, de aprox. 1 km luminat tot asa, cu stalpi de iluminat. Cand participantul la trafic se apropie de intersectie sa observe in fata, semne mari de circulatie, fluorescente puternic. Hai ca nu e greu, dar ce zic eu aici, cred ca nu voi fi ascultat. Traim in Romania! Seara faina!

  • Sa vadem acum cati ,,licurici” vor disparea pe saptamana.
    Ca doar nu strica sa aiba omul cativa in curtea personala sau pe hol, pe post de lampa de veghe, mai ales ca nu consuma nimic.
    Unde mai pui ca dupa o sumara modificare, pot fi folositi si ca felinar la caruta.

  • Am văzut ieri când am trecut pe acolo. Ei lucrau și dinspre Ploiești spre Buzău mașinile intrau una în alta. Trei înainte de intersecția cu Lipia, apoi am văzut pe dreapta un tractor și un autoturism și nici nu am trecut decât maxim 50 metri de ultimii că m-am oprit în spatele unui tir și în spate s-au auzit vreo 5 bubuituri. Cel din spatele meu cu un transporter carosat GRC era teafăr, restul vreo 4-5 mașini unul în altul și altul pe marginea șanțului.

  • Am tercut noaptea trecuta pe acolo , nu inteleg de ce nu fac nimic sa puna stalpii de iluminat din nou in functiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.