Vezi AICI cele mai importante decizii anunțate de Arafat, Vela și Tătaru în STAREA DE ALERTĂ

Rămâne suspendată activitatea restaurantelor, motelurilor, pensiunilor, cât și a teraselor.

Se reia activitatea cabinetelor stomatologice, hotelurilor și a cabinetelor de îngrijire corporală.

Se redeschid parcurile, dar nu și locurile de joacă.

Rămâne obligatorie prezentarea unei declarații la ieșirea din localitate! Nu mai e obligatorie în interiorul localității.

E suspendată activitatea în centrele comerciale cu suprafața de peste 15.000 mp. În Buzău Aurora și Galleria Mall rămân închise.

În spațiile comerciale, mijloace de transport, locul de muncă și în alte spații închise e obligatorie purtarea măștii de protecție.

Instituțiile care lucrează cu publicul iau măsuri pentru organizarea activității: suprafață minim de 4 mp pentru fiecare persoană, să nu permită accesul persoanelor cu temperatura de peste 37,3 grade și să asigure dezinfectarea.

Se reia activitatea în ambulatorii, dar consultațiile se vor face doar cu programare prelabilă și fără ca pacienții să stea pe holuri/culoare.

Din această noapte, cei care ajung în țară se izolează la domiciliu, indiferent de unde vin. Pentru cei care nu au posibilitatea izolării sau nu doresc acest lucru se va menține carantinarea la hotel, dar cu suportarea costurilor! Ceea ce înseamnă, practic, că hotelurile vor fi eliberate de cei veniți din străinătate.

Localitățile carantinate și unde nu a fost ridicată carantina rămân sub această restricție.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.