Vezi AICI cine a câștigat. Sediu instituție + 6 apartamente

Opt firme de construcții și instalații din Buzău au depus oferte pentru a câștiga contractul estimat la 2,5 milioane de lei.

E vorba de amenajarea în locul fostului sediu al Companiei de Apă de pe Bd. Unirii a Stării Civile din orașul Buzău și a șase apartamente de serviciu.

Vedere din față (Bd. Unirii). Se vor amenaja mezaninul + părți din parter
Vedere din spatele blocului

Opt firme au depus oferte:

Cea mai bună ofertă a fost cea a RC Energo Install (firmă deținută de fabrica Romcarbon) care s-a angajat că va amenaja sediul Stării Civile și cele șase apartamente de serviciu pentru 2 milioane de lei.

După finalizarea lucrării, la noul sediu al Stării Civile se vor depune și ridica acte pentru căsătorii, decese, nașteri etc., în timp ce oficierea căsătoriilor se va face în cadrul frumos din parcul Marghiloman / Vila Albatros (așa cum se procedează deja de câțiva ani).

Cele șase apartamente vor putea fi folosite de Primăria Buzău pentru cazuri de urgență (explozii, incendii etc.) ori alte situații (de exemplu o echipă de specialiști venită în Buzău pentru un proiect al primăriei).

În locul Stării Civile se va înființa pe fonduri europene Centrul de Monitorizare a Traficului. Până când noul sediu al Stării Civile va fi gata, instituția va funcționa pe Bd. N. Bălcescu – în clădirea care a funcționat anul trecut un centru de vaccinare (vezi foto mai jos).

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Vezi AICI cine a câștigat. Sediu instituție + 6 apartamente

  • @Tereaca du-te la oftalmolog ca ți s-au schimbat dioptriile dacă nu vezi ca e cam mare costul de renovare…

  • Pentru deplasari in interes de serviciu exista ordin de serviciu, delegatie si hotel. Sta Mutu intr-un apartament pentru care nu ai servicii de intretinere, curatenie etc zilnic ca sa isi faca singur cafeaua. Sau vor exista tot felul de angajati?

  • Va dati seama ca vor fi apartamente pentru niste sefi de institutii… dar cumva trebuie sa mascheze treaba ca fiind „de interes public”.
    S-a practicat asta pe la ANL-uri, au ajuns apartamente sa fie folosite de unii doar pe post de depozite sau pe post de apartamente de petrecut cu amantele/prostituatele sau de cazat amantele.
    Si la ce bani se cheltuie pentru amenajarea lor, e clar ca vor fi apartamente amenajate premium, nu o sa vada vreodata un amarat ce i-a ars apartamentul in incendiu cazare acolo, aia ii vor baga ca pe animale la gramada intr-o anexa de la vreo scoala daca va fi vreodata cazul. S-au vazut cazuri in alte orase unde s-au petrecut incendii mari in blocuri… n-a vazut nimeni cazare in acele apartamente ce apar ca fiind de necesitate in hartiile primariilor, au fost bagati la gramada pe jos intr-o anexa la o scoala… ca doar nu era sa deranjeze sefii ce ocupau acele apartamente.

  • La 20 de miliarde renovare pentru 6 apartamente si un spatiu comercial cred si eu ca a fost bataie mare pe contract la cat de umflat este. Ieseau mai ieftin firmele astea daca construiau un bloc nou cu 4 etaje. Asa doar cu renovare a 6 apartamente ies cu un profit urias, de aici si bataia mare pe contract.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.