Vezi aici consecințele deciziei de azi la Buzău

Astăzi s-a hotărât în Parlament că alegerile locale se vor desfășura în luna iunie într-un singur tur.

O veste bună pentru primarii în funcție de la Buzău care sunt favoriți la a obține noi mandate. Vor fi și primari care nu se vor mail alege, dar majoritatea (79 de primari din 87 sunt la PSD) își vor reînnoi mandatele.

Decizia de azi din parlament îi va face pe reprezentanții opoziției locale (PNL, USR, ALDE, etc.) să ia în calcul candidaturi comune pentru a încerca învingerea în alegeri a primarilor PSD în funcție.

În municipiul Buzău, Toma are după decizia de azi șanse mari de a obține al doilea mandat. Doar dacă va exista un candidat comun al tuturor celorlalte partide actualul edil poate avea ceva emoții. Altfel, se va situa detașat pe primul loc.

Favorit pentru a obține un nou mandat este și Emanoil Neagu la Consiliul Județean, situația sa fiind similară cu cea a primarului Toma.

Președintele CJ Buzău va fi ales ca și primarii, prin votul cetățenilor, într-un singur tur

Toma, Neagu și ceilalți aleși în funcție trebuie să-i mulțumească liderului Marcel Ciolacu pentru vestea bună (pentru ei) de azi. Probabil că au și făcut-o.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Vezi aici consecințele deciziei de azi la Buzău

 • Prosti mai sunt PNL istii astia.
  Au castigat presedintele si s-au innecat ca tiganul la mal!!!
  Degeaba…nu sunteti buni nici la opozitie nici la putere.
  Asa nu von scapa niciodata de PSD in tara(sau locale)
  Ne meritam soarta ca nu i-am scurtat la timp!!!
  Huoooo

 • Sper sa gresiti! Toma nu merita un nou mandat.

 • Pregatiti basculantele sa mergeti dupa bani la guvern! Sau, mai bine, pregatiti o vidanja sa adunati rahatii din parlament .Milogii si cersetorii sa isi deschida conturi la banci ca sa le poata fi livrati banii de la Ponta si Ciolacu. Iar dumneata, domnule Toma,impreuna cu Neagu, puteti sa pregatiti niste proiecte pentru drumurile plangerii din oras si judet, ca o sa sa mai primiti fonduri europene si bani de la guvern cand o face plopu mere si rachita micsunele.

 • Eu il votez pe domnul Toma pentru ca nimeni nu a facut nimic in Buzău cine munceste si e cinstit repede hai sa l dăm jos nu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.