Vezi aici DE CE au fost „săltați” cei doi protestatari de la Buzău!

„E un abuz al Poliției și Jandarmeriei”! Așa s-au plâns protestatarii de aseară din Piața Dacia după ce unul din ei a fost săltat de forțele de ordine.

Însă, imaginile filmate chiar de ei – în fața primăriei – îi incriminează.

„Băgați-vă toți în fața la mașină! Nu-i lăsați, nu-i lăsați să plece!”, se aude clar pe filmare îndemnul unei protestatare către colegi.

Mașina era a Poliției, iar îndemnul este pus în practică – VEZI VIDEO mai jos.

În aceste condiții, intervenția jandarmilor, chiar dacă unora li se va părea exagerată, a fost justificată.

Înainte de a se cere clemență pentru el, „lăsați-l, e doar un bătrân!”, trebuie spus că „bătrânul” era foarte viteaz. S-a postat în fața mașinii de poliție și ar fi înjurat.

Anterior incidentului din Piața Dacia, a mai avut loc unul în parcare la Kaufland. Un alt protestatar a fost băgat cu forța în mașina de poliție:

„Intră în mașină, nu faci circ cu noi aici! – vezi VIDEO mai jos.

Individul „condus” din parcarea Kaufland la secție pentru a fi amendat ar fi refuzat să prezinte un document de identitate și ar fi devenit recalcitrant.

În cazul „bătrînului” de Piața Dacia, Jandarmeria Buzău a emis un comunicat:

„Fiind în vădită stare de ebrietate, s-a așezat în fața unei autospeciale a Poliției Române care se pregătea să plece în misiune și a refuzat să se conformeze solicitărilor de a părăsi partea carosabilă, adresând cuvinte și expresii jignitoare. A fost necesară folosirea forței pentru a imobiliza persoana recalcitrantă, care a tulburat ordinea publică. Împotriva acesteia s-a luat măsura sancționării contravenționale cu 3000 lei”

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.