Vezi AICI decizia Primăriei Buzău

Strabag a solicitat Primăriei Buzău ca autovehiculele de tonaj folosite la lucrările din mun. Buzău să fie scutite de plata taxelor speciale de acces pe străzile orașului.

Solicitarea Strabag a fost acceptată de conducerea Primăriei Buzău care a propus ca mașinile firmelor care au lucrări edilitare în oraș (contracte cu municipalitatea) să intre pe aceeași listă cu autovehiculele Poliției, Pompierilor, Ambulanței etc.

Propunerea a fost votată de consilierii locali în ședința de miercuri.

”Art.6. – Se exceptează de la plata taxelor speciale vehiculele care aparțin Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Buzău, Inspectoratului Județean de Poliție Buzău, Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău, precum și vehiculele specializate ale SC RAM TERMO VERDE SRL și societăților comerciale ”Compania de Apă” S.A. Buzău, ”RER SUD S.A. Buzău”, ”Urbis-Serv” S.R.L. Buzău, SC Electrica Distribuție România S.A., precum și societățile care desfășoară realizarea unor lucrări de investiții al căror beneficiar este U.A.T. Municipiul Buzău.

Anunt-public-limitare-marfa-tonaj

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Vezi AICI decizia Primăriei Buzău

  • O decizie aberantă și discriminatorie. Strabag nu prestează servicii în folosul comunității, ci desfășoară o activitate care îi generează profit. Astfel de hotărâri nasc întrebări cu privire la celeritatea contractelor și a persoanelor implicate în derularea lor.

  • Asta ca multumire pt cum a executat lucrarile pe Ttansilvaniei unde 90% din gurile de canal nu sunt aliniate! Pana si Urbisul pe unele strazi le-a facut mai bine! Rusine Strabag, rusine primariei ca a acceptat!

  • Foarte bine ca nu platesc, ar fi fost o imbecilitate. Dar, pe aceeasi logica, nu ar trebui sa plateasca nici o alta firma care desfasoara acelasi gen de activitate pentru orice alta persoana juridica sau fizica din Mun. Buzau. Ca vorba aia, Mun. Buzau nu are 3 „oo”, nu?
    De asemenea pare ca ar fi exceptate doar autospecialele apartinand ISU, IPJ si IJJ Buzau. Se trage concluzia ca orice alta autospeciala a unui alt ISU/IPJ/IJJ va trebui sa plateasca taxa. Succes la rezolvat probleme mari, cand autospecialele judetului nu ajung!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.