Vezi AICI explicațiile directorului economic din primărie

Cine a trecut azi pe lângă Primăria Buzău trebuie că a observat formarea din nou a unei cozi destul de mari la intrarea către Direcția Economică.

„Sunt pentru mașină. Îmi trebuie certificatul fiscal. Stau aici de o oră”.

Așa spun 80% dintre cei aflați la rând. A doua categorie, ca număr, a celor de la coadă, e a celor care au de plătit amenzi.

Cristi Ceaușel, director Economic Primăria Buzău: „E un concurs de împrejurări care a dus la formarea acestei cozi. În primul rând trebuie spus că 80% dintre cei de la coadă sunt pentru depunerea ori ridicarea dosarelor de înregistrare/radiere a mijloacelor de transport. Începând cu 3 iunie s-au relaxat măsurile anti-Covid și nu mai e necesară programarea telefonică. Astfel, dacă înainte procesam 80 de dosare pe zi, acum avem mult mai multe solicitări. Vin atât cei programați, avem programări până pe 14 iunie, cât și solicitanți noi. S-a întâmplat să se suprapună acum, pe această relaxare, și Programul Rabla”

Directorul Economic a negat categoric alegațiile unora dintre cei care stăteau la coadă cum că unele funcționare ar fi în concediu și că ar funcționa doar două case.

Ce se poate face

„Vom încerca pe această perioadă de vârf să mărim programul de funcționare. Apoi, rugămintea mea către solicitanți e de a depune actele necesare dosarului auto on-line. Se poate face asta. Cetățenii ar trebui apoi să stea fizic la coadă doar pentru a ridica dosarul” – Cristi Ceaușel, director economic Primăria Buzău

O bilă albă merită angajații Poliției Locale care încearcă să stea de vorbă cu fiecare solicitant așezat la coadă pentru a-l ajuta și, eventual, direcționa către on-line

Constatare. Unii dintre cei care stau la coadă nu au cunoștințe în folosirea serviciilor on-line, unii nu știu de această posibilitate, iar alții preferă să stea totuși la coadă pentru că „așa ne-am obișnuit și, oricum, e mai sigur”.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Vezi AICI explicațiile directorului economic din primărie

  • Bine spus, încearcă! Localii abia stăpânesc limba română și nu au nicio pregătire în domeniul relațiilor publice, deci nici nu poate fi vorba de a îndruma pe cineva să utilizeze calculatorul. Bine, ei nu au nicio pregătire în niciun domeniu.
    Cât despre domnul Ceaușel, să îi fie rușine. Astăzi se lucra doar la 3 ghișee din cele 8 ale Direcției economice. Am văzut cu ochii mei, am fost în sediul primăriei cu alte probleme.

  • Adica in online se fac 80 de dosare pe zi la 8 ghisee. Deci un angajat face 10 dosare pe zi in 8 ore?
    Foarte fain la stat…

  • Uitati-va la fata lui… Toți cei aduși de Toma sunt specialiști dar numai in luat bani grămadă. Va recomand sa va uitati la declarațiile de avere a lui, a lui Oprea de la administrativ . NEPOATA a fost numită șefa fara concurs din afara. Cine se punea cu ea din primărie? Ne asteapta vremuri grele. Stati la coada fraierilor. Oamenii care muncesc se împuținează. Raman piele.

  • Bine, meltenii nu au aflat nici acum de ghiseul.ro….., ca sa fim corecti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.