Vezi AICI pe ce stradă se vor monta

În imaginile de mai jos sunt noile stații de autobuz care se vor monta în zilele următoare pe str. Transilvaniei, între fabrica de bere și ieșirea spre Vernești:


Prima stație noua se va monta în dreptul școlii din SimileascaDe montajul stațiilor se va ocupa firma Troia, cea care a reabilitat trotuarele de pe ambele părți ale străzii Transilvaniei.

Noile stații au fost depozitate temporar în viitorul Centru Intermodal de Transport.


De săptămâna trecută, strada Transilvaniei a fost eliberată de Poliția Locală de mașinile parcate pe prima bandă. Unii șoferi le-au mutat pe trotuare, dar – în timp – se va proceda și la eliberarea trotuarelor
Dintr-o stradă făcută praf (trotuare – carosabil), administrația Toma a reușit în ultimii ani să schimbe în bine imaginea acestei străzi și traficul rutier

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Vezi AICI pe ce stradă se vor monta

 • Tinand cont de specificul zonei nu le dau prea multa viata!

  Răspunde
 • Se face frumos Intr un cartier unde nimeni nu merge la munca…ăștia se scoală dimineață doar că sa și ia cafeaua de la aparatul de cafea din colț….mai binele puneați tonomat de cafea la fiecare poarta…Ce nu face omul pentru voturi!!??Zic așa pentru că văd cum arată Cartierul 23 august, jalnic.

  Răspunde
 • Usor-usor se educa si ei.
  Mici schimbari in bine, se vad deja.

  Răspunde
 • Nu sunt bune de nimic, nici de vânt ,nici de soare ,nici de ploaie !

  Răspunde
 • „Noile stații au fost depozitate temporar în viitorul Centru Intermodal de Transport.”

  …Si iata ca s-a gasit utilitatea noului Centru Intermodal – depozit logistic de fiare vechi. Asa, da!…

  Răspunde
 • Hauleu, mooo! Nu e bune. De sticla nu e bune, nici cu fer, nici cu sticla, mancatzas! Nu sticla se sparge, cu fer se confisca!

  Răspunde
 • de ce nu se asigura si umbrirea corecta ? ‘acoperisul’ oricum o sa devina inestetic odata cu aparitia prafului si depunerilor … presupun ca primaria nu va curata regula si acoperisul …

  Răspunde
 • Trepideaza strada zdravan cind se circula cu viteza mai mare ( noaptea mai ales ) ,asta datorita ridicarii asfaltului la contactul dintre benzi ( valuri de 10 cm ) ; lucrarea a fost executata de Urbis in noiembrie 2019. Trebuie rezolvata problema fiindca vor apare crapaturi la multe case Aceste trepidatii ( ca un cutremur ) sint si mai dese de cind s-au eliberat benzile de linga trotuar

  Răspunde
  • La Gălbinași nu crapă! Donez loc pentru cei care nu pot trăi la oraș! Plătesc și biletul dus! One way ticket! One way ticket! Vorba cântecului!

   Răspunde
  • Paul, circul zilnic pe acel tronson si trepidatiile sunt in principal de la banda de langa trotuar, care a fost eliberata de masini insa este aproape imposibil sa mergi pe ea fara sa-ti distrugi articulatiile. Atat ale tale cat si ale masinii. De vina sunt capacele de la gaze, care nu sunt aliniate cu asfaltul (aceeasi problema ca la capacele de canal) si rezulta o suprafata ca tenul unui adolescent.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.