Vezi AICI pentru ce sunt chemați buzoienii AZI în Piața Dacia

Protestul e organizat de un grup de mămici din Buzău care administrează pe facebook și grupul „Mămici din Buzău” cu peste 11 mii de membri.

Manifestația e îndreptată – conform comunicatului de presă – împotriva „dictaturii medicale”, „a școlilor de corecție” și a „experimentelor făcute pe copiii noștri”.

Protestul va avea loc azi (luni, 14 septembrie) de la ora 18:00, în fața Primăriei Buzău.

„Anunțăm și pe această cale, în speranța că ne vom strânge cu toții să protestăm contra măsurilor de protecție și de igienă instituite în mod oficial în școlile de corecție. Ne dorim normalitate deplină în școli, așa cum se întâmplă în țările civilizate, nu acceptăm aceste experimente pe copiii noștri!Ne vom lupta pentru drepturile copiilor noștri de a se bucura de școala normală, fără a o asocia cu temnițele dictaturii medicale’’ a declarat Elena Grapă, reprezentanta grupului de ‘ Mămici din Buzău’, cu peste 11.600 membre.

Sunt evident și păreri contrare. Că măsurile luate de autorități sunt corecte pentru a încerca răspândirea virusului, chiar dacă pot fi deranjante (purtatul măștii, distanțarea socială, spălatul des pe mâini, etc.).

De asemenea, se consideră că locul protestului n-a fost prea bine ales, și că mai semnificativ ar fi fost platoul din fața Prefecturii Buzău, întrucât restricțiile n-au fost decise de Primăria Buzău, ci de Guvern.

loading...

9 comentarii la „Vezi AICI pentru ce sunt chemați buzoienii AZI în Piața Dacia

 • Ha ha! E parodie, sau e pe bune?

 • Congresul nevorbitelor…
  :)))

 • Bravo lor! Arahatii ăștia ne vor un popor de prosti. Le e teama de educație!

 • Dragi mămici protestatare,vă recomand să faceți proteste și pentru elevii care sunt exploatați prin muncă în propriile gospodării sau la angajatori!Să protestați și față de modul în care se formează o clasă,,cu pile,,!Nu vă susțin, câtă vreme nu participați activ la toate problemele elevilor!

 • Este pentru prima dată când toate școlile au dezinfectanți la wc uri și tot pentru prima dată se vor lua măsuri ca toți elevii să aibă acces la tehnologie, dar până acum nu le-a păsat ,,mămicilor protestatare”! Dacă dumneavoastră aveți ce să le oferiți copiilor voștri, alți părinți nu au! Doar pomeni electorale au fost,nimic concret!

 • Ce nu înțeleg eu, mămicile astea de pe ce planetă sunt? Europa vuiește ca vine valul 2 de covid, și noi,, fără mască ca ne mor copiii,, Unde i lege nu i tocmeala! Ne place, nu ne place…. asta e, toți copiii poartă mască. Doar așa ne protejăm pe noi și bineînțeles pe cei bătrâni.

 • Doamnelor să înțelegem că nu doriți ca și copii dv să învețe carte și nici să se spele pe mâini. Sper să fiți ocolite de virus. Multă sănătate mai ales copiilor dv..

 • Cum o fi aia sa protestezi impotriva masurilor de igiena (asa cum a declarat reprezentanta maicilor revoltate)? Adevarul ca la ce dracu ne-o fi trebuind? Da’ educatie ne trebuie? Sigur ca nu! Adica daca noi n-avem, la copii nostri la ce sa le trebuiasca? In halul asta am ajuns? I-am si vazut ieri pe Balcescu. Reprezentative erau “mamicile” care condudeau coloana. Niste handralai care numai mamici nu erau! Ce-o mai fi si asta, nene? Dupa ce ca avem un oras vai mama lui care a devenit celebru prin ultimele “investitii” de care a avut parte ….. Asta lipsea!

 • “Mamicile” isi invata progeniturile de mici cum sa NU respecte legile si regulile valabile pentru toti.
  Bravo “mamicilor” !!!
  Cand veti ajunge la ATI, ne mai auzim ! Sau unele dintre voi, poate nu…. ::))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.