Vezi AICI răspunsul Prefecturii Buzău

De astăzi, nu mai e nevoie de declarație pentru deplasarea în interiorul aceluiași oraș ori comună.

Se păstrează însă obligativitatea declarației pe proprie răspunde pentru deplasarea dintr-o comună în alta sau de la comună la oraș.

Prefectura Buzău: „E nevoie de completarea noului formular de declarație pe propria răspundere la deplasarea dintr-o unitate administrativ-teritorială în alta. În declarație se va bifa motivul întemeiat al deplasării și se va trece traseul exact. E nevoie de declarație inclusiv la deplasarea dintr-o comună învecinată (ex. Mărăcineni, V. Pașii) către orașul Buzău”

Dumitru Constantin, administrator public Mărăcineni: „Da, e nevoie de declarație. Chiar dacă Mărăcineniul e învecinat orașului Buzău trebuie completată declarația. Și într-un sens, și în celălalt”.

Nu există din punct de vedere juridic o zonă metropolitană a orașului Buzău. De aceea e nevoie de declarație chiar dacă deplasarea către orașul Buzău se face din comunele învecinate: Mărăcineni, V. Pașii, Vernești, Gălbinași, Costești și Țintești.

Conform presei naționale noul formular are o hibă importantă. Din declarație lipsește căsuța care să permită deplasarea (la oraș) pentru achiziționarea de alimente și alte bunuri absolut necesare.

Vezi mai jos noul model de formular pentru deplasarea între localități.

declaratie-buna

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

4 comentarii la „Vezi AICI răspunsul Prefecturii Buzău

 • Don Perfectule sa fi sanatos cu carantina din Posta acum cand alti nu mai sunt in carantina.Asta nu o sa o uite buzoieni la alegerile viitoare.

  Răspunde
 • Aberațiile din românia! Nu vad nici-o diferența între Starea de urgență si cea de alertă… cetățenii sunt la fel de restricționati …
  Din noua declaratie nu se intelege nimic … Nu pot veni în oraș sa achizitionez alimente de baza … dar daca am casa la munte sau la mare pot merge … Trăiască parlamentul, la fel ca omul de rand. Doamne ajuta

  Răspunde
 • Pt Ionuta Marin: sa nu uiti sa votezi prefectul la alegerile viitoare Cat despre deciziile luate de actualul prefect, nota 10, e normal sa protejeze zeci de mii de locuitori ai orasului, nu existati pe lumea asta doar voi cei din Posta. V-ati vaitat in carantina asta…de parca ati fost la inchisoare, nu in propria curte

  Răspunde
 • Doamne fereste! Nu spune ca exista, dar nici ca nu exista! Acesti oameni care conduc acum ROMANIA, CONSIDERA CA LA TARA, LUMEA ARE DE TOATE DE MANCARE! nU DOMNISORULE PREFECT, SI TARANII CUMPARA PAINE DE LA ORAS, CARNE, OUA SI ALTE ACARETURI! Puneti mana si faceti treaba ca v-ati facut de ras!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.